2777
2789

فقط خرج منو بچه هارومیده ،اصلا دوسم نداره ،بهم بی محلی میکنه ناراحتم میکنه واسش ارزش ندارم حتی بخاطر کوچکترین چیزی خردم میکنه ،هیچ چیز مثبتی نداره ک ادم باهاش زندگی کنه فقط این ک بابای بچه هامه

اگه استقلال داری و واقعا دیگه نمیتونی تحملش کنی با مشاور هم حرف بزن اگه اونم تاییدت کرد بهش بگو دیگه

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای با همین لحن؟ آخرشم بگه گلم؟    

اره خب ممکنه مرده اتیشی بشه لحش کنه

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
خیانتاشو بخشیدم ،از این ک همش مواظبش باشم خسته شدم حس بدی دارم خیلی وقته دیگ خوشحال نیستم ،دوتا بچه ...

خوب حالا که بخشیدی صبر کن نتیجشو ببین  

درست میشه فقط صبر میخواد 

سخته ولی به خدا طلاق اصلا خوب نیست 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
فقط خرج منو بچه هارومیده ،اصلا دوسم نداره ،بهم بی محلی میکنه ناراحتم میکنه واسش ارزش ندارم حتی بخاطر ...

عزیزم سنتم کمه اگه پشتوانه داری بسم الله ... فقط نترس و محکم باش بذار ازت حساب ببره

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

اصلا بفکر زندگیمون نیست فقط واس ناهار میاد بعدش میره باز واس شام میاد دوباره میره باز واس خواب میاد میخوابه شبح میره هر روز این چرخه تکرار میشه تو خونه هم اصلا حرف نمیزنه باهام

اره خب ممکنه مرده اتیشی بشه لحش کنه

خیلی باحال بود! مثلا بگه بیا طلاقم بده گلم! شونصد تا سکه هم مهریه دارم اونم بده برم کار دارم گلم! اونوقت اونم آتیشی نمیشه.‌میگه چادر سر کن بریم محضر گلم   

استارتر ببخشیدا از لحنش خندم گرفت. 

اصلا بفکر زندگیمون نیست فقط واس ناهار میاد بعدش میره باز واس شام میاد دوباره میره باز واس خواب میاد ...

رابطه هم ندارین یعنی؟؟؟  باهمم نمیرید بیرون؟؟  خب چرا دلیلشو بپرس ازش

🍁🍁🍁دخــتـــر روزای پاییـــــــــــــز🍁🍁🍁
رابطه هم ندارین یعنی؟؟؟  باهمم نمیرید بیرون؟؟  خب چرا دلیلشو بپرس ازش

چرا داریم اما فک میکنم منو فقط واس همون میخواد ،بیرون نمیریم حتی بچرو میگ اژانس بگیر ببر دکتر اون نمیاد ،واس همه چیز میگ حوصله ندارم وقت ندارم یا میگ تو دلت خوشه ...

اگه اینطوره ساکتو ببند و یه نامه بنویس همرو توش بگو و برو

واا مثل فیلما! یه خانوم تصور کردم با یه ساک دستش تو یه جاده مه آلود داره میره هی کوچیکتر میشه تا از کادر خارج میشه