2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مرخصی دانشگام ،خونه بابام تهرانه من مشهدم ،بچه هارو چیکار کنم ببرم بزارم ؟

نمیشه حالا فعلا رو دانشگاه و درس و بچه ها تمرکز کنی تا هم‌مدرکتو بگیری هم بچه ها بزرگتر بشن تا اگرم در آینده تصمیمی گرفتی دست و بالت بازتر باشه؟ 

الان بهش نگو اگه بفهمه ممکنه بخواد اذیتت کنه نذاره بچه هارو ببری .... اول با بچه ها برو تهران بعد ....

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
وضعیت مالیش چطوره ؟ تا جایی که میتونی ازش بگیر بعد جدا شو ... 

روز بروز بدتر میشه ب لطف خانواده اش ....همیشه ازش پول میخوان،اونم مبالغ خییییییلی زیادی انقد ک از ما میزنه واس اونا خرج میکنه ،انقد خانوادش بدهکارن ک چیزی واس منو بچه هام نمیمونه حتی ماشین زیر پامونو یه ماه یه ماه میده به اونا خودمون با اژانس بریم اینور اونور،600گرمم طلا داشتم که 400گرمشو اون خریده بود 200تاشو مامانم ،همرو دادم بهش گفتم کارش راه بیوفته اونارم دیگ نمیخره

روز بروز بدتر میشه ب لطف خانواده اش ....همیشه ازش پول میخوان،اونم مبالغ خییییییلی زیادی انقد ک از ما ...

یه زن تنها پسانداز میخواد حتما باید فکرشو کنی حتی اگه خانوادت پشتت باشن اما چون بچه داری حتما پول جمع کن دست خالی نرو .... فعلا زمان بده برو تو نقش براش فیلم بازی کن یا به بهانه های مختلف ازش پول بگیر جمع کن بعد جدا شو ... سعی کن یه کارم پیدا کنی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

عزیزم بنظرم کلا شوهرتو ندیده بگیر یه رفتارایی کن فک کنه عجیب شدی مثلا شامشو براش نکش فقط بزار روی گاز برو تو اتاق درو ببند و اهنگ گوش کن تایمی که میاد جلو چشمش نرو اومد نگاش نکن و خودتو سرگرم نشون بده

اصلا انگار من ادم نیستم ادمی ک انقد عاشق من بود حالا اصلا. اصلا به حرف من اهمیت نمیده جلو خانوادش یل میشه واسم ،هفته ای سه روز خونس 4روز سرکاره ،وقتایی ک نیس نمیگ یه زنگ بزنم .کلا بیخیال ماست مگه زن فقط این ک خرجشو بدی ،التماسش میکنم روتو به من کن بخواب میگ حوصله ندارم خب منم دلم تنگ میشه دوس دارم روزایی ک هست باهم باشیم ،دوستاشم   همش خونه مان اصلا تنها نیستیم اصلا ارامش ندارم تو خونه همیشه ناراحت و افسرده ام