2777
2789
عنوان

به نظرتون کرم لایه بردار پوست میتونه هاشورو پاک کنه بچها؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 48 پست
دیگه نکش بذار پوستت ترمیم شه دختر داغون نکن خودتو.بعد چند روز بزن شااااایدم شد.خالم از تو نت نمک و س ...

خودمم نمک و ابلیمو زدم

یه زد زخم بزرگ موند😓

ولی انصافا فک کنم ده لایه پوستمو باهم برداشت😑😑

عوضش تا یکی دوهفته از غصه خابم نمیبرد،همش میترسیدم ردش نره

یکم بلنده😐 چشمامو ریز نشون میده ابرو کوتاه میدوستم، نمیدونم والا چرا پاک نشده😕خودمم تعجب میکنم، ...

ببخش اینقد سوال میکنم خودم تازگی سایه ابرو کردم یکم کنجکاوم،ابروت پهنه و بلند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عکسم دارم فک کنم واسه خنده گرفته بودم ازش  هیچی خمیر دندون یه مقدار بر میداشت مثل رنگ ا ...

وای چرا من از حرفتانو هیچی نمی فهمم،خمیر دندون باعث چی میشه؟؟پاک شدن هاشور یا پررنگتر؟در هفته فقط یه بار خمیر دندون میزد اونم ۱۰دقیقه؟

خودمم نمک و ابلیمو زدم یه زد زخم بزرگ موند😓 ولی انصافا فک کنم ده لایه پوستمو باهم برداشت😑😑 عوض ...

اره بد میسوزونه مال اونم داغون بود تا چندروز بیرون نمیرفت.دیگه اگه همه راهارو امتحان کردی نشد برو دکتر یا ارایشگاه پاکش کنن

اره بد میسوزونه مال اونم داغون بود تا چندروز بیرون نمیرفت.دیگه اگه همه راهارو امتحان کردی نشد برو دک ...

اخه ارایشگاه گف حدودا۵۰۰-۶۰۰ خرجش میشه تااازه ۷۰ درصد پاک میکنه😐

الان دیگه رنگ نمونده رو پوستم که،فقط لکه ی رنگ مونده..ینی خودم اون۷۰ درصدو پاک کردم...

لیزرم گف فقط رو تتوی مشکی جواب میده،رو قهوه ای ممکنه جواب نده،مال منم ک از قهوه ای به قرمز رسیده مطمعنا جواب نمیده

ابرو دست چپو دقت کن. از ابروهای خودم زده اونور تر😐 زیاد البته معلوم نیس،باید دقت کنی.الان دقیقا هم ...

این الان بیشترش ابروی خودمه

ارایشگرم برا این که نگم هیچ کار نکردی رفته از بغلا برا خودش نقاشی کرده 😐دور تا دور پیشونیمو کرده ابرو

وای چرا من از حرفتانو هیچی نمی فهمم،خمیر دندون باعث چی میشه؟؟پاک شدن هاشور یا پررنگتر؟در هفته فقط یه ...

😂😂😂

یکبار میزد در هفته 

اونم به مدت ده دقیقه بعد می شست افتاد حالا؟؟؟

رنگش و نمیبره ...قرمزی و پر رنگیشو کم میکنه