2777
2789

میدونم لیزر و اینام هست

ولی یه راه خونگی میخام

با سرکه و سدر خاستم پاک کنم فقط بدرنگش کرد😐

خیلیم زدم

الان یه چیزی تو مایه های قرمز شده

دیگه خسته شدم این قدر سرکه و سدر گزاشتم پا نشد.

اها دکلره هم گزاشتم روش ولی بازم فرقی نکرد😐

گفتم شاید کرم لایه بردار بزنم پاکش کنه،نظر شما چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فقط رنگش و توسی میکنه

مامان من خمیر دندون میزد هر هفته یکبار ده دقیقه واقعا اثر کرد 

یعنی یه هفته رنگ ابروهاش خوب بود بعد دوباره شنبه میزد که هفته ی جدید هم ابروهاش رنگش خوب بشه دوباره

تهش رفت زیر دو جلسه اوکی شد

اخه لایه بردار مگه نیس؟ بعد هاشور که خیلی عمقی نیست باید برداره دیگه😕 چندبار با کیسه و سفیداب کشی ...

دیگه نکش بذار پوستت ترمیم شه دختر داغون نکن خودتو.بعد چند روز بزن شااااایدم شد.خالم از تو نت نمک و سرکه زده بود.کامل پاک نشد ولی کمرنگ شد.البته توصیه نمیکنم من

دقیق نفهمیدم چی چی شد😟😟.؟

خمیر دندون میزد تا یک هفته فقط اثرش میموند رنگ ابروهاش از حالت قرمزی و تیرگی زیاد رنگ قهوه ای چوبی میشد 

بعد هفته ی بعد دوباره میزد اثرش فقط یک هفته ای

ینی به ابروهاش خمیردندون میزد مامانتون؟؟ بعد چه مدلی ؟

اره عکسم دارم فک کنم واسه خنده گرفته بودم ازش 

هیچی خمیر دندون یه مقدار بر میداشت مثل رنگ ابرو می ذاشت پر بمونه سر ابروهاش ۱۰ دقیقه بعد میشد

رنگش واقعا تا یه هفته تغییر میکرد بذار ببینم عکسش اگه باشه بفرستم

آخه هاشور که زود پاک میشه ینی کمرنگم نشده؟!! میگن یه سال دوام داره!! مدلش چطوره دوس نداری؟

یکم بلنده😐

چشمامو ریز نشون میده

ابرو کوتاه میدوستم،

نمیدونم والا چرا پاک نشده😕خودمم تعجب میکنم،به ارایشگرم گفتم گف باید تاحالا پاک میشد😩ولی خب جواب درست نداد