2777
2789

اناناس. غذاهای با طبع گرم. جیگر بیشتر از یک سیخ در هفته. اب هویج مداوم. و...

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزای گرمی مثل زعفران‌  دارچین زنجبیل. کرفس اصلا نخوری خونریزی میندازه. زرشک. تنقلات هم کم بخور

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

بعضی چیزا بهتره کم خورده شه 

مثل زیره .  آب زرشک .خاکشیر .ارده.بخور عنبرنسا که البته خوردنی نیست

ولی بعضیا مثلا ی کم پلو زعفرونی میخورن استرس میگیرن که نکنه بچه سقط شه

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

من کلا همه چی میخورم عسل ،قورمه سبزی ، حتی سه شیره با آب اما شیفت صبح میخورم ،از نهار به بعد دیگه گرمی نمیخورم ، چون فشار خون از نهار به بعد خود به خود بالا میره و خطرناکه ، البته جگر خیلی کم استفاده میکنم ،یه بارم نبات البته عصر خوردم لکه دیدم دیگه نخوردم ،ترشیجات مخصوصا ترشی سیر استفاده نمیکنم ، به نظرم اگه چیزایه گرم رو همزمان با غذاهای سرد استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ،مثلا عسل و گردو و گوجه باهم میخورم ،

من کلا همه چی میخورم عسل ،قورمه سبزی ، حتی سه شیره با آب اما شیفت صبح میخورم ،از نهار به بعد دیگه گر ...

عه عسل هم مشکل داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من ویارم اناناسه هر‌ روز کلی اب اناناس میخورم😐😐😐

آناناس خیلی خوبه ، میگن ماه اول نباید بخوری بعدش مشکلی نداره ،اما سعی کن هر چیزی به اندازه بخوری ،نه مثلا هر روز