2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت با سونوی قدیمی ها😄

472 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

قدیما چون هنوز سونو و این چیزا نبوده و تا موقع زایمان نمیدونستن بچه چیه بعضی کارا انجام میدادن ک از قدیم مرسوم بوده تا حدس بزنن بچه چیه و اون با استفاده از کله گوسفند بوده ک ب نیت زن حامله باز میکردن تا بدونن بچه چیه.ایا کسی بوده ک از طریق این روش مامان یا مامانبرزگش براش حدس زده باشن و درست بوده باشه؟؟؟

❤میشه واسه سلامتی گل پسرم ی صلوات مهمونم کنی❤مرسی مهربونا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من مامانم برا هرکسی کله گوسفند باز میکرد درست درمیومد برا من باز کرد پسر شد سونو گفت دختره😂😂😂😂

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
چجوریه!!

کله رو میخوان بازکنن مثلا میگن سمت راستش به نیت فلانی یا سمت چپش به نیت فلانی

بعد اون استخونها اگه گوشت بهشون وصل بود میگن دختر اگه نبود میگن پسر

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
آره خانواده شوهر من بلدن ،حتي واسه خودمم باز كردن گفتن پسره كه واقعا پسره بچم

میشه بگی اونا چجوری اینکار رو انجام میدن چون شنیدم بعضیها ی جور دیگ انجام میدن؟؟

کله رو میخوان بازکنن مثلا میگن سمت راستش به نیت فلانی یا سمت چپش به نیت فلانی بعد اون استخونها اگه ...

اره منم مامانم اینجوری انجام میده با این تفاوت ک کاری ب سمت چپ یا راستش نداره باید هر دوتاش یا گوشت داشته باشن یا نداشته باشن

میشه بگی اونا چجوری اینکار رو انجام میدن چون شنیدم بعضیها ی جور دیگ انجام میدن؟؟

والا به خدا دقيق نميدونم ،محرم گوساله كشتن من حامله ام به نيت من گفتن سرشو باز كردن ،كه گفتن پسره ،كه واقعا پسره بچم ،چون اعتقادي نداشتم اصلا توجهي نكردم