2777
2789
عنوان

#ستایش#تهمت#انسانیت#دین#انسان_باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 172 پست
تازه میگه مگه مرده با کسی درباره ش حرف زد؟؟؟؟نه توروخدا بره بلند گو بگیره دستش هرچند به اون اصلااااا ...

😔

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام داداش

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
از این آدما تو واقعیت هم هستن

عه چطوری عزیزم😬❤

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نهال جان    

عه یکم تند رفتم نه؟😐لجم گرفته میدونی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
واقعا درس داره میده خدا کنه اونایی که تهمت می زنن چشماشونو باز کنن  چه مظلومانه متهمش کردن

فکر نکنم 😏

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

متاسفانه حقیقت محضه

یه زن بیوه هر چقدرم خوب باشه باز تهمت و انگ بهش میچسبونن

بالاخره یه چیزی پیدا میکنن

یا دم و دقه شوهر براش پیدا میکنن

یا تو نخشن که یه کم روسریش عقب بره

دیگه کارش تمومه

این فسمت حشمت فردوس کم داشت بزنه زنه را بعد بگه به عروس من تهمت میزنی منم میزنمت افتاد😂

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊