2777
2789
عنوان

#ستایش#تهمت#انسانیت#دین#انسان_باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 172 پست

دقیقااااا همسر من همینو گفت

درست فیلم بود اما تو واقعیت کم نداریم  از دست جماعت تهمت زن😡😡😡😡 تا یه زن بیوه  بی پناه گیر میارن تند تند هر چی میخوان میچسبونن

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
این فیلمه بابا اگه واقعی بود خشتک پیرزنه رو میکشید سرش 😐😐

خواهر کاربر آقاست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا درس داره میده خدا کنه اونایی که تهمت می زنن چشماشونو باز کنن  چه مظلومانه متهمش کردن

واقعا 

چقدر از این ادما دیدم

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
چی میگی بابا  حال ادمو بهم میزنید کجاش بهش تهمت زد اقاعه؟ فقط بهش گفت باید بیشتر فک کنم؟ مگ در ...

همین که از کار بیکارش کرد چه معنی میده ؟ ایشون که مدعی هستن نباید از رو حرف کسی بدون مدرک  طبق شنیده مردمو از نون خوردن بندازن😏😏😏😏

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
خواهر کاربر آقاست

😐یادم باشه از این به بعد کاربریا رو نگا کنم همش یادم میرهه این الدنگا اینجام هستن😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

خانمه عجب کاری کرد ها چرا اون اقاهه فوری از کار برکنارش کرد اینا درسته فیلمه ولی متاسفانه کم نیست این اتفاقات تو واقعیت

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خدا ار اینجور آدما نگذره ، ستایش چرا انقدر بدبخت 

اوشین ایرانیه 😂

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خانمه عجب کاری کرد ها چرا اون اقاهه فوری از کار برکنارش کرد اینا درسته فیلمه ولی متاسفانه کم نیست ای ...

تازه میگه مگه مرده با کسی درباره ش حرف زد؟؟؟؟نه توروخدا بره بلند گو بگیره دستش هرچند به اون اصلاااااااا ربطی نداره 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
فیلم ها انعکاس جامعه ی ماست

ن در این حد یعنی بهت تهمت بزنن وامیستی نگا میکنی؟؟بابا فیلم هندیه من بهم تهمت بزنن تا ثابت نکنم نمیخوابم حالا طرف هیچی نمیگه بهش واقعا مارو اسکول فرض کردن با این فیلم ساختنشون 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....