2777
2789

سلام خانوما شب بخیر

من ی هفتس یه رابطه چهارساله رو کات کردم

خلاصه میگم خسته نشید از خوندنش

تو کل این چهارسال خانوادم سرزنشم کردن و گفتن ک طرف خانوادش فرهنگشون ب ما نمیخوره و زندگی با این پسر خیلیی سختی و بی پولی داره واست..باباشو هیچکسی تعریفشو نمیکنه و میگن ادم خوش احلاق و خوش برخوردی نیس...مرغ من به پا داشت بخاطرش بار ها و بارها با پدرم و مادرم دعوام شد و کلی دلشونو شکستم(حتی یاد آوریشم حالمو بد میکنه😔)

خلاصه من همش افتخار میکردم ک علی با همه پسرا فرق داره و قرار نیس شبیه باباش و داداشاش بشه و علی پاکه و عاشقه من

خب اخلاقای خوبی هم داشت و اروم و صبور بود

کلا من از روز اول بهش گفتم ک از قلیون و سیگار و رفیق بازی و این چیزا خوشم نمیاد

علی قبول کرده بود و گفته بود ک منم سمت رفیق و دوست و اینا زیاد نرم ک درگیر شم و منم از خدا خواسته قبول کردم

چن باری ازش دروغ شنیدم و پیام دادنش با دخترای دیگ ک خب رابطه ای نبود بینشون و من باز بخشیدم

چن هفته پیش ک من فک میکردم خونه هست فهمیدم از طریق دوستام ک رفته پارک و بساط قلیون و سیگار...از اون روز خیلی دعوامون بالا گرفت وگفتم بهش من اینا خط قرمزهام هستن و گفت ک هرپسری اینکارارو میکنه و من خیلی چهارساله محدودش کردم😔

خلاصه انگاد دوستاش خیلی روش تاثیر داشتن کلا اصلا واسش دیگ مهم نبودم و هیچ تلاشی نکرد برای نگه داشتنم و خیلی راحت جدایی رو پذیرفت..الان تفریح هرشبش پارک و قلیونه و چرخیدن تو اینستا و رفیق بازی😏

جالب اینجاس تو همین مدت من فقط یبار با دوستام رفتم کافی شاپ بخاطر تلافی وقتی فهمید گف تو عقده داری و بی ارزشی و...😂

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

کلا ی طوری بود میگف من با رفیقام باشم و برم پارک و قلیون و اینا و استدلالشم این بود پسره و همه اینطورن

ولی من ک دخترم اینکارارو بکنم میشم عقده ای و بی ارزش

منم تصمیم گرفتم دیگ تمومش کنم رابطه ای رو ک هیچکسی خودشو و خانوادشو تایید نمیکنه و انقد همیشه پرو و طلبکاره و قدر نشناسه

الان شما جای من بودید چمیکردید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی

شانس اوردی ازدواج نکردی

پسر کو ندارد نشان از پدر😁

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
جلو ضرر و هر موقعه بگیری منفعته فقط چهار سال حیف بود 

دلم از همین میسوزه

بخدا انقد باهاش خوب بودم هیجا واسش کم نزاشتم اما اخرش گف تو محدودم میکنی😔اخه کدوم دختری شوهر رفیق باز و قلیونی دوس داره؟

دلم از همین میسوزه بخدا انقد باهاش خوب بودم هیجا واسش کم نزاشتم اما اخرش گف تو محدودم میکنی😔اخه کد ...

ولش کن خداروشکر زنش نشدی... من کلا دوستی رو نمیپسندم

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️