2777
2789
عنوان

اونایی ک ادمو درک میکنن بیان فقط

108 بازدید | 9 پست

کاربرقدیمی هستم نخواستم شناخته شم😣ی مادرخیلی عصبی هستم باخانواده ی شوهرم زندگی میکنم بیشترین دلیل عصبی بودنم همینه ک با اونا همسایه هستم ازخانوادم خیلی دورم هیچ فامیل نزدیکی توشهرخودم ندارم.ازخونم نمیتونم بیرون بشم چون‌تمام اختیارمن وهمسرم دست خانواده همسرمه. حتی نمیتونم برم خونه ی بابام.شرکت همسرم ورشکست شده وازکاربیکارشده.ماه هفتم بارداری هستم.فقط کمکم کنین چ جوری بتونم این اوضاع رو تحمل کنم ادم ناشکری نیستم میدونم همش حکمت خداست و ازشانس بدم با کوچیک ترین حرف سریع به هم میریزم نمیتونم خودمو کنترل کنم بچموصورتی میزنمو باهاش گریه میکنم بخدا الان دارم با گریه واستون تایپ میکنم.هزینه ی رفتن پیش روانپزشک خیلی زیادبود ازپسش برنیومدم.مادرشوهرم درکم نمیکنه تمام کارای خونش ب عهده ی منه چیزی هم نمیتونم بگم تاوقتی شوهرم بیکاره.چیکارکنم بچه هابااین حالو روزم بخدابریدم دیگه نمیتونم...

گذشتو سوختیو ساختیم اما ساکت موندیم...

اگه بارداریتو فاکتور بگیریم منم ازاین روزا زیاد کشیدم تهشم ضعف عصاب و ناراحتی قلبی 😔

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
اگه بارداریتو فاکتور بگیریم منم ازاین روزا زیاد کشیدم تهشم ضعف عصاب و ناراحتی قلبی 😔

نمیدونم این چه شانسیه خدابهمون داده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنها چارش برنامه ریزی هست .از صبح پاشو و برنامه ریزی کن و طبق اون عمل کن شکر خدا گوشی داری .اول پاشو خونرو تمیز کن کارای خونرو بکن ناهار بزار .بعد یه کار هنری توی خونه انجام بده و سعی کن توش موفق بشی و توی اینشتا و ... بزار و کلی هم صحبت پیدا میکنی و به جایی میرسی خودتو تغییر بده نه اطراف و و اینم بگم سعی کن کم صحبت کنی یه علامت پشت دستت بزن و بگو سکوت ۹۰ درصد مواقع ساکت میمونم و هندزفری بزن و اهنگ ملایم حین کار گوش کن کلی موثره

نمیدونم این چه شانسیه خدابهمون داده...

به دکترم گفتم من بااین سن چرااینطوری شدم؟میگفت مشکل داری توزندگیت گفتم اره یکم توضیح دادم واسش گفت ادم سالمم بااین همه مشکل بدتر ازاین میشه واسه زندگی توطبیعیه

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
تو بارداری ازت انتظار داره کاراشو انجام بدی    

هی خواهر ی ذره درکوفهم نداره.خودش باشوهرش بیرونه همش غذا.ظرف.لباسو.گردگیری.جارو همه چیزمال منه

به دکترم گفتم من بااین سن چرااینطوری شدم؟میگفت مشکل داری توزندگیت گفتم اره یکم توضیح دادم واسش گفت ا ...

چه راهکاری بهت دادعزیزم؟

چه راهکاری بهت دادعزیزم؟

هیچی گفت بخاطرزخم معدت دارو نمیتونی بخوری عملم نمیشه کرد فقط به شوهرم گفت نباید عصبی بشه،استرس الکی سمه،اظطراب ودلهرم نداشته باشه 

هیچی گفت بخاطرزخم معدت دارو نمیتونی بخوری عملم نمیشه کرد فقط به شوهرم گفت نباید عصبی بشه،استرس الکی ...

ولی مانمیتونیم همه استرسو عصبی شدنو داریم