2777
2789
عنوان

من دلم فعلا بچه نميخواد

296 بازدید | 17 پست

همسرم خيلي دلش ميخواد

دو سه ساله ميخواد و من همش ميگم نه

٦ سال پيش عقد كرديم از همون موقع با هم زندگي ميكنيم

ولي عروسيمون ٤ سال پيش بود

من دلم ميخواد درسم رو ادامه بدم

مليكا هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بهتر الان که اونم ذوق وشوق داره بچه داره بشید.

امروز رفتم متخصص زنان براي چكاپ قبل بارداري وقت گرفتم

همش بغض دارم 

خودم آمادگيشو ندارم

ولي اون واقعا ميخواد

😔

مليكا هستم🥰
دیگ اول و اخرش ک بابد بیاری هرچی سریع تر بهتر حوصله داری من چی ک ۲۰ ساله شوهرم میگ سال دیگ تو دلت ن ...

ميدوني ، حوصله ندارم

نميتونم با خودم كنار بيام

٢٠ سالم زوده ديگه🤦🏻‍♀️😔

مليكا هستم🥰

والا منم ن دوس داشتم نه حوصله.الان نی نی دارم ولی هنوز حوصلش نیومده سخته شب بیداری . شیردادن پوشگ اووو دوسال درگیر این مشکلات ..بعد دوسال هم شانس بیاری بچه اروم باطه بدقلق نباشه.

من ک گاهی میگم کاش مردبودم😐

😁
والا منم ن دوس داشتم نه حوصله.الان نی نی دارم ولی هنوز حوصلش نیومده سخته شب بیداری . شیردادن پوشگ او ...

دقيقا همه همينو ميگن

من ٤ سال بايد درس بخونم براي دكترا

نميتونم تحمل كنم بچه رو 😔

دارم ديوونه ميشم

مليكا هستم🥰
دقيقا همه همينو ميگن من ٤ سال بايد درس بخونم براي دكترا نميتونم تحمل كنم بچه رو 😔 دارم ديوونه مي ...

خواهربزرگم بهم گفت اگه شوهرت خواسن معطل کن بعدم اقدام کردی قرص ضدبارداری یواشکی بخور ک نشی .منم سادع گوش نکردم حیف😐

گرچه باید چن سال دیگه میوردم  ولی دیرتربهتر.

بهش بگو یه سال دیگه همینجورز پیش برو حداقل سه سال بگذره نگو نمیخام😂😂😂 

😁
خواهربزرگم بهم گفت اگه شوهرت خواسن معطل کن بعدم اقدام کردی قرص ضدبارداری یواشکی بخور ک نشی .منم سادع ...

سه ساله دارم همين كارا رو ميكنم😔

الان واقعا تخريبم

ديگه نميشه با اين حرفا گولش زد

قرصم خوردم و فهميده

هر كاري فكر كني كردم

مليكا هستم🥰
سه ساله دارم همين كارا رو ميكنم😔 الان واقعا تخريبم ديگه نميشه با اين حرفا گولش زد قرصم خوردم و ف ...

واقعا باز تو باهوش بودی منوبگو لامصب بعد ۳ماه اقدام شد 😂😂😂کسی ک نخاد میشه کسی ک بخواد همیشه انتظاره.

نمیدونم دیگه بگو بچه شل بیداری گریه داره اصن صداش توهمه خونه میپیچه فقط خنده نیس تازه شیرینی بچه برای دیگرونه نه پدرومادر.پدورومادر فقط ونگ ونگ بچه و شب بیداری دارن.

شوهرخودمم ب این نتیجه رسید گفت دیگه نمیخام بدترشد یه تلویزیون هم نمیتونم روشن کنم.خودم ک دیگه دوکلام هم وقت نمیکنم حرف بزنم ازخستگی وسردرد.

😁