2777
2789
عنوان

رفتم با مادرشوهرم آشتی کردم😧

698 بازدید | 46 پست

سلام ،بچه ها تو تاپیکای قبلیم درمورد قهرم توضیح دادم،،دیدم اینجا به مسخره میگن  عروسای نی نی سایت همه بی تقصیر هستن و مادرشوهراشون مشکل دارن ،،،ولی بخدا من واقعا بی تقصیر و همچنین دختر آروم و بی زبونی هستم و حفظ احترام بزرگتر هم خیلی برام مهمه و الان ک 7 ساله عروسشون شدم هیچبی احترامی نکردم حتی وقتایی ک بهم تیکه میپروندن ،من طبقه بالاشون هستم ،اولین بارم هست ک این قهر پیش اومد و مادرشوهرم رو در رو بهم فحش داد،،سر اینکه چرا من از خونه مادرم برگشتم نرفتم خونشون سلام بدم و .... میگه تو دورنگی و چنتا هم فحش نثارم گرد (تو تاپیکای قبلم هست)...خلاصه امروز بعد از 1 ماه پاشدم رفتم خونشون آشتی کردم فقط بخاطر آرامش خودم ،،من ای وی اف کردم و چند روز دیگه انتقال جنین دارم میخواستم روانم آروم باشه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

خلاصه خواستم بگم با قهر درسته ک اعصابتون ی مدت آرومه ولی بالاخره باید آشتی کنین

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر خودش کلی انرژی منفی به ادم وارد میکنه و فکرت درگیره و کینه باعث میشه روانت اون آرامشی ک لازمه رو نداشته باشه،،البته من آشتی کردم ولی میخوام سرسنگین باشم و رفت و آمدم رو کم کنم و همون بشه دوری و دوستی

حالا که آشتی کردی دیگه بهش فکر نکن به آینده ی قشنگ فکر کن ...

چون اینطوری تو ذهنت با مادرشوهرت بحث میکنی و جواب میدی وهی با خودت میگی چرا اینو بهش نگفتم چرا رفتم آشتی کردم .خلاصه بیخیال 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

آفرین خوب کاری کردی....ایشالا ب سلامتی بچه ات بدنیا بیاد

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

شوهرمم خوشحال شد،،منم الان حس بهتری دارم ولی چون حرفای بدی بهم زددیگه رفت و آمدم رو کم میکنم ک دوباره ب مشکل برنخوریم ،بچه ها رفت و آمد کمتر خیلی بهتر از قهره،،قهر هزارتا مشکل دیگه هم دنبالش میاد