قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
برای ماهای بالاتر عزیزم ماه های پایین باعث سقطم میشه تازه
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
راستی من تو اقدادمم البته الان پریودم گفتم این ماه بخورم چند ماهی میشه تو اقدامم نتیجه نداشته گفتم ا ...
عزیزم اول ازهمه شرط بارداری بیخیالیه و استرس نداشتم بعدشم اینکه تند تند اقدام کنی کمکی نمیکنه و درضمن برای بارداری سریع رابطه برقرار کنین و شوهرتو بگو ارضا بشه عشق بازی نکنید شما نباید ارضا بشی محیط رحم قلیایی میشه اسپرمو میکشه تازه گرما هم میکشه بعد رابطه نرو دسشویی و بعدشم رفتی ادرار نکرد گرمای ادرار وارد واژن بشه اسپرمومیکشه سعی کن روزایی ک احتمال باردازی کمه اقدام نکنی تا کمر همسرت کاملا پر بشه و تعداد اسپرمای قویش بره بالاتر یه ژلم هست ک میزنن دهانه رحمو سفت میکنه ک منی زودی برنگرده بیرون
ممنون اسم ژل چیه این ماه قرص مدروکسی هم دکتر برام نوشته از روز 16پریود بخورم ینی میخواستم ی چیزی ک ...
رازیانه طبعش گرمه نخور به شوهرت بده بخوره ن حالا رازیانه چیزای گرم به شوهرت بده اسم ژلش یادم نیست از دکترت میتونی بپرسی