2777
2789

تو ۵ هفته سقط داشتم. خییییلی براش گریه میکنم  

از کجا بفهمم دختر بود یا پسر  

خیلی تهوع داشتم و نفخ ... همش دلم چیزای شیرین میخواست ....جوش زده بودم  و پوستم به شدت چرب شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توهفته۶سقط داشتم.حدودیک ماه پیش.خیلی ناراحت بودم.غصه نخورعزیزم.حتمن مصلحت نبوده

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام

عزیزم شما بذار به حسابه یه اختلال اصلا به چشمه یه جنین یا رویان نگاهش نکن 

شاید کلا یه لخته ی خون بوده که جنسیتم نداشته و بر اثره همین اختلال سقط شده 

هر بارداری که منجر به ، به وجود اومدن جنین نمیشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

علایم معلوم نیست ...بهش فک نکن....خدا یه بچه سالم وصالح مصیبت کنه انشاله

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
روش دیگه ایی بلد نیستین شما؟

نه گلم..

تسلیت میگم..انشالله صبر بده بهت خداوند💙💙💙

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙