2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار رفتم البته اون فالگیر نبود سرکتاب باز میکردو از رو قرآن میگفت بد نبود تقریبا راضی بودم

سرکتاب چجوریه ؟عین فال ؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
نرو تروخدا ادمو از زندگی ناامید میکنن اگه قرار بود از اینده باخبر باشین خدا خودش بهتون میگفت ویگ ...

نمیشه بگیم اتفاقات بد رو نگو ؟🤔

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
نرفتم ولی دلم میخاد یه بار امتحان کنم

منم دلم میخواد یه بار امتحان کنم 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

من هفته پیش باز کردم راجع به گذشته هر چیزی گفت صحت داشت ولی اینده هنوز نیومده ببینم ولی گذشته درست صحت داشت نه مثل فالگیر ها که میگن مثلا یه مریم هست بهت حسودی میکنه 

خوب اسم مریم زیاده زود پیدا میکنی با یه فاطمه هست برات دعا میکنه 

فقط لطف خدا

آره یه تایمی خیلی زیاد میرفتم واقعیت داره دعاشونم اثر داره ولی فقط برا مدت کوتاه بعد یه مدت همون جنی ک قرار بود مشکلمو حل کنه تبدیل شد به بزرگترین مشکلمو کلی خرج کردم تا بیرونش کردم 

اثراتشم ک هنو بعد دوسال از بین نرفته بیخوابی ترس از تنهایی افسردگی توهم

نکنید خواهرانه میگم نکنید

اون رمالی ک بلدکار نیست پولتو میخوره و کلا سرت میره اونیم ک بلده میشی مث من 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇