2777
2789

من يك هفته ديگه  زايمانمه تو ٣٧هفته و دوروز زايمانمه كيا تجربه منو داشتن بياين يكم تجربتونو بگين و اينكه بچتون وضعيتش چطور بود وزنشو و اينكه تو دستگاه رفت؟من آمپول بتا رو هم زدم ٦تاشو ٣هفته پيش 

🤰🏻خدايا ممنونم براي معجزه قشنگ تو دلم ممنون مهربونترين و بخشنده ترين🙏 ☀️   ☀️👼🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ۳۷هفته عزیزم؟

مشكل دفع پروتئين دارم. بايد زودتر در بيارم خطري برام نداشته باشه 😢

خواهرشوهرم تو36کیسش ترکید بچش که سالمه خوبه دوکیلوونیم بود فقط حواست باشه قندش نیوفته اگه توروزکمترازسه چهاربار پی پی کرد بدون قندش افتاده خواهرشوهرم گوش نکرد قنده بچه افتاده بود زردیشم تشدید شدیه هفته خوابیدبیمارستان 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
مشكل دفع پروتئين دارم. بايد زودتر در بيارم خطري برام نداشته باشه 😢

ان شاالله ب سلامتی گلم،استرس نداشته باش،دفع پروتئین چرا پیش میادازچیه؟میشه یعنی پیشگیری کنیم؟دکترمن برای همون۴۰هفته تاریخ سز زده امامن همش استرس دارم نکنه زودتر بشه😢

منم دفع پروتیین دارم پروتیین ادرار ۲۴ ساعتت چنده؟

ععه شما تا آخرش نگه ميداري؟من ٨٠٠بود الان يه هفته پيش رسيد به ١٤٠٠🤭نبايد بيشتر بمونه و بره بالاتر دكترم ميگه

من 37 هفته و نیم زایمان کردم دیگه طاقت نداشتم رفتم به دکتر گفتم زایمانم کن. شرایط بچه خوب بود خداروشکر وزنشم 3400 گرم بود. ولی 3 روز بعدش به دلیل زردی و عفونت ادراری رفت بیمارستان

خواهرشوهرم تو36کیسش ترکید بچش که سالمه خوبه دوکیلوونیم بود فقط حواست باشه قندش نیوفته اگه توروزکمترا ...

واي چه بد مرسي عزيزم حواسمو جمع ميكنم🙏