2777
2789
عنوان

چند سالگی بچه اول بدنیا آوردین؟

1347 بازدید | 68 پست

دوست جونا بیاید بگید چند سالگی بچه اول رو بدنیا آوردین

خودم ۳۱ سالمه هنوز نتونستم به ترسم غلبه کنم و اقدام کنم، از آینده و وضعیت اقتصادی میترسم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۱ سالمه دارم اقدام میکنم واسه اولی😍

زود اقدام کن

بارداری سخت شده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پسرم امشب استند گلامو هل داد همه گلدونا ریختن زمین داغون شدن 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

۲۱ سالمه  پسرم  ۵ ماهشه  با افتخارانه😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عه سلام دوستم  با ي تاپيك جديد و ترس مشترك 😁❤️ حالا هي تو تاپيك بزن هي من ببينيم اخر كي زودت ...

سلاااااام خوبی؟؟؟ 

دقیقا

من موندم سر دوراهی 

خدا به دادمون برسه 😁😁😁

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹