2821
2789
عنوان

چند سالگی بچه اول بدنیا آوردین؟

1358 بازدید | 68 پست

دوست جونا بیاید بگید چند سالگی بچه اول رو بدنیا آوردین

خودم ۳۱ سالمه هنوز نتونستم به ترسم غلبه کنم و اقدام کنم، از آینده و وضعیت اقتصادی میترسم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۱ سالمه دارم اقدام میکنم واسه اولی😍

زود اقدام کن

بارداری سخت شده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پسرم امشب استند گلامو هل داد همه گلدونا ریختن زمین داغون شدن 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

۲۱ سالمه  پسرم  ۵ ماهشه  با افتخارانه😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عه سلام دوستم  با ي تاپيك جديد و ترس مشترك 😁❤️ حالا هي تو تاپيك بزن هي من ببينيم اخر كي زودت ...

سلاااااام خوبی؟؟؟ 

دقیقا

من موندم سر دوراهی 

خدا به دادمون برسه 😁😁😁

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
2825
2823
2791
2779
2792