آقا اینجوری که شغل ها سیر صعودی پیدا کرده و همه یه شغلا به درجات عالی تر از قبلی میرسه تا دقایقی دی ...
عزیزم وقتی عنوان تاپیک اینه که شغلتونو بگید، معمولا کسایی میان که شاغلند. و افراد متفرقه چون نظری ندارند، خواننده خاموص هستند.
خانم شاغل کم نیست. البته خانم بیکار بیشتره. بخاطر همین این تاپیک پربازدید نمیشه و اون تاپیک پربازدید
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اررررره😍😍😍😍 خودش امروز از بلاک درآورد منو و اومد دنبالم رفتیم بیرون
خدارو شکر. انشاءالله خدا برای هم حفظتون کنه و دلتون شاد باشه
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!