هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا نمیگم،من عاشق رشتمم،شده برا تحویل ی پوستر از خواب و خوراکم میزنم ک بهترین نحو بتونم ارائه بدمش ...
اشتی کردید؟
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
عاشق اوناییم ک میگن نمیگیم شغلمون چیه شناخته میشیم یکی نیس بگه بابا تو حتی کله خاندانتم بگی کی بوده و چی بوده کسی نمیشناستت ادا سلبریتیارو درمیارن یا انگار از اشخاص برترسیاسی کشورن بابا خاکی باشید تورو بخدا😂😂😂😂😆😆😆😆
خداروشکر میکنم برا داشتنت برام بمون تا همیشه😗 M&A😗
خب ب اینم راضی شدم،ولی با شرکتی ک قرار میبندم رئیسش مرد بود. نذاشت😟😒
چه حساس
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!
عاشق اوناییم ک میگن نمیگیم شغلمون چیه شناخته میشیم یکی نیس بگه بابا تو حتی کله خاندانتم بگی کی بوده ...
اصلا اینو نگو من تو کاربری قبلیم راحت همه چی میگفتم امان از روزی که شناسایی شدم 😑
خدا به سر گرگ بیابون نیاره
عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕