2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده طلاهاشو بدزدن ولی پیدا بشه؟؟گریهههه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 66 پست
بله مال منو یکی از دوستای خانوادگیمون که فامیل هم بودن اومدن خونمون شام دزدید تهدیش کردیم چن روز بعد ...

ای کوفتش بشه اومد شام خورد بعد طلا روهم دزدیدمن بودم میدادم آگاهی پوستشو میکند عجب زمونه ای شده

فقط حیدر امیرالمومنین است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مال منو یکی از دوستای خانوادگیمون که فامیل هم بودن اومدن خونمون شام دزدید تهدیش کردیم چن روز بعد ...

خداروشکر

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
عی وای مگه بیهوشش کردن؟

اره رفته بود بانک از بانک میاد بیرون سوار ماشین میشه اینم میبینه مسافر داره زنه هم ماکس زده بود مثلا مریضه بعد مامانم میگه این عطر خوشبوعه میخوام کادو ببرم خودم بینیم کیپه مامانم بو میکنه و بیهوش میشه میبرن نزدیک خونمون میندازنش 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
اره رفته بود بانک از بانک میاد بیرون سوار ماشین میشه اینم میبینه مسافر داره زنه هم ماکس زده بود مثلا ...

خدا لعنتشون کنه پس خیلی خدا بهتون رحم کرده هزار مرتبه شکر❤🙏چقد بود حالا طلاهاشون؟

خدا لعنتشون کنه پس خیلی خدا بهتون رحم کرده هزار مرتبه شکر❤🙏چقد بود حالا طلاهاشون؟

اره بعد یکی از اشناها میبنه مامانمو میرن ب داداشم میگن داداشمم میبرتش درمونگاه میگن مادرت مواد مصرف میکنه میگه نه بعد میگه سریع ببرین بیمارستان میبره بیهوش بودش بابام زنگ میزنه ب من میگه صبح مامانت رفتنی طلاهاش انداخته بود یا دراورده بود منم یادم افتاد همون روز مامانم گفت النگوهام رنگش انگار یجور شدن و رفت گفتم نه بود گفت الان نیست ک بهوش میاد مامانم بابام میگه طلاهات کو ک یدفعه مامانم نگاه میکنه نیست.خدا لعنتشون کنه ایشالله ب خاک سیاه بشینن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
اره بعد یکی از اشناها میبنه مامانمو میرن ب داداشم میگن داداشمم میبرتش درمونگاه میگن مادرت مواد مصرف ...

خیلی پست فطرت بودن بیشرفا.خدا ازشون نگذره.ولی بازم جا شکرش باقیه حاله مادرخوب شد