2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده طلاهاشو بدزدن ولی پیدا بشه؟؟گریهههه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 66 پست
نه پیدا نمیشه دیگه بردن ازت غصه ش و نخور ،از نوع شروع کن کم کم طلا خریدن 

بخاطر خرید نیس برای این ناراحتم سرمایمون بود یادگاری بود میخواستیم بفروشیم خونه بخریم کلا برنامون بهم ریخت

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم پارسال دزد همه طلاهامو برد ولی خبری نیس دوستمم همینطور اونم پیدا نشد

ماله شما چقددبود؟،ازخونه بردن؟

ماله شما چقددبود؟،ازخونه بردن؟

خیلی زیاد پارسال با گرم ۱۳۰تومن ۴۰میلیون بود....بله گلم ....منم مثل شما قیمتش کردم ک خونه بخریم ولی همون هفته دزد برد 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
خیلی زیاد پارسال با گرم ۱۳۰تومن ۴۰میلیون بود....بله گلم ....منم مثل شما قیمتش کردم ک خونه بخریم ولی ...

خدا ازشون  نگذره بی شرفا رو

بخاطر خرید نیس برای این ناراحتم سرمایمون بود یادگاری بود میخواستیم بفروشیم خونه بخریم کلا برنامون به ...

میدونم عزیزم ،بهش فکر کنی خودت و اذیت میکنی ،چون دو سال گذشته و دیگه پیدا نمیشه ،از نو شروع کن 

ازطلا خواهرم عکس ندارم ولی این النگوا دختر خواهرم بود هر دوندنی ک درمیاورد مامانش براش ی النگو میگرفت من تازه ازکربلا اومدم بین الحرمین رسیدم تماس تصویری گرفتم اخه گفته بود تماس بگیر گفت گوشی روسمت حضرت ابوالفضل (ع)بگیر اخه خیلی ب ایشون ارادت داره منم گرفتم اونم کلی گریه کرد ونفرین گفتم خواهرمن بیخیال مطمئن باش خدا ی طوری جوابش ومیده ک روزی صدبار بگه غلط کردم .اینا س تا هستن س تای دیگه هم اون دستش داشت چون تپل بود مامانش شبا ازدستش درمیاورد فقط ی روز گذاشت توخونه برا سال پدرشوهرش رفتن سرخاک برگشتن دیدن همه چی رو بردن تولب تاپ کلی عکس داشتیم .البته دزد اشنا بود ک تو۴۰ دقیقه خونه روخالی کرد .سرتون سلامت تنتون سالم باشه 

فقط حیدر امیرالمومنین است