چون دیوار حاشا بلنده ...ولی هنوز چشمم دنبال طلامه 😔
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن عزیزم من ی سال پیش حساب بانک ملی روهک کرد روز تاسوعا تمامنشخصات طرف حتی محل کارش هم اومد اما هیچی ب هیچی حتی نگرفتنش ۲۲ بهمن هم خونه خواهرمو دزد زد وهمه طلاهای خودش ودخترش وبرد اونم هیچی ب هیچی اثر انگشت هم گرفتن بعد گفتن هیچ ادله ای وجود نداره مال شماهم پیدا نمیشه
نه پیدا نمیشه متاسفانه بعد ۲ سال یارو فروخته خورده یه ابم روش از کجا میخوای پیدا کنی انشاا... بهترشو بخری ولی ادم چیزی گم میکنه همش چشش دنبالشه درکت میکنم😥😥
میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
من ده سال پیش خونمو دزد زد تو بگووو تو این ده سال شما به من زنگ زدی خبری از اگاهی اومد برا من هیچ منتظر نباش دیگه طلاها بر نمیگرده اصلا کسی پیگیر پرونده ها مردم نیست خواهر من