2777
2789

سلام بچه ها خوبید من دوسال پیش هرچی طلا و سکه ووحلقه هامون بود دزد برد ولی هنوز خبری نیس 😭😭😭کسی بوده طلاشو بدزدن ولی پیدا بشه؟☹☹☹

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس. عمو منم ۶ماه پیش۳۰۰میلیون از طلاهاشو بردن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

متاسفانه ماله مادرمم دزدیدن هنوزم پیدا نشده خدا رحم کرد مادرم بهوش اومد 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

برا خونه پدرم هم  طلاهای مادرم از گاوصندوق بردن

۴سال گذشته  هیچ خبری نیست

۲۵ تومن طلا اون موقع بودا

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
@ملکه_صورتی   اره ایشون

پیدا شد؟؟؟من نمیدونستم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟