2777
2789
عنوان

خانم‌های خانه‌دار‌کسی میدونه گوجه رو....

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
اگر زیاده خشکشون کنید من شنیدم غذا رو خیلی خوشمزه میکنه

ااا اره خشک‌میدونم‌عالی میشه شنیدم‌شایدم‌خشک‌کنم‌ممنون‌ازت عزیزم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
تو کیسه فریزر بسته بندی میکنم هر وعده یکیشو سرخ میکنم

مرسی عزیز دلم 

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم 

قربونت نوش جون😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
نه والله خوب میشه منو مادرشوهرم حلقه ای اماده داریم ادم همیشه که گوجه خونش نیست عوض نشده واسه ما مزه ...

اره منم رنزه دارم‌همیشه گفتم‌حلقه ام‌کنم مرسی عزیزم‌منم‌میزارم پس 

سلام بجه ها شرمنده شما رنده میکنین رو حرارت میذارین آبش بره یا نه همین که رنده کردین بسته بندی میکنی ...

هم‌میترنی رنده کنی بزاری رو گاز ابش بره و روغن‌بزی بزاری فریزر هم میتونی رنده‌ خالی بزاری ولی من‌همیسه رنده میکنم‌با پیاز داغ ابش ک‌رفت پیاز‌داغو اضافه میکنم زردچوبه میزنم‌ میزارم‌فریزر 

اره منم رنزه دارم‌همیشه گفتم‌حلقه ام‌کنم مرسی عزیزم‌منم‌میزارم پس 

اره گلی بزار خراب نمیشه اگه خوشت نیومد دیگه نزار

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤