2777
2789
عنوان

کیا ماشین لباسشویی الجی دارن+عکسش

1189 بازدید | 72 پست

کدوم گزینه برای تنظیم دستی زمان دادنه؟هرسری لباس توش میندازم ۱ ساعت کار میکنه نمیدونمم کدوم گزینه برای زمان کمتره

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستی که نمیتونی زمانشو مشخص کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

واي استارتر من خيلي نارااااحتم لباسشوييم الجي هست و شيش ماهي هست خريدم و استفاده ميكنم خيلي تازگيا تكون ميخوره و صدا ميده😭يعني چشه؟؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واي استارتر من خيلي نارااااحتم لباسشوييم الجي هست و شيش ماهي هست خريدم و استفاده ميكنم خيلي تازگيا ت ...

برا منم صدا میداد تراز نبود از زیر تراز کن یا اگه تراز کردی باز صدا میده زنگ بزن نمایندگیش بیان سرویس کنن

حس اون بچه ای رو دارم که فقط به خاطر اینکه صاحب توپه بازیش میدن...
اینم عکسش

بچرخون اونو با توجه به جنس و كثيفي لباس تنظيمش كن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واي استارتر من خيلي نارااااحتم لباسشوييم الجي هست و شيش ماهي هست خريدم و استفاده ميكنم خيلي تازگيا ت ...

جاش تراز نیست. بگو شوهرت تنظیم کنه والا موتورش میسوزه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰