2777
2789
عنوان

بد خلقی بعد از بیدار شدن کودک

236 بازدید | 12 پست

سلام مامانا

دختر من ۱.۵ سالش هست و الان ۲ ۳ ماهه هر وقت از خواب عصر پامیشه به شدت بداخلاق و بی حوصله هست و یک بنننند نق میزنه و گریه و ناله میکنه، ار گریه‌اش مشخصه درد نداره ولی نق میزنه. انقد که خسته میشیم و باباش میبره بیرون یه دوری میزنه باهاش و برمیگرده خوب میشه

به نظرتون دلیلش چیه؟

تا قبل اینکه بخوابه از اینکه خوابش میاد نق میزنه و بعدش هم اینطوری...   

چون دوست نداره بیدار بظه پسر دوساله منم اینجوریه  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت از خاب بیدار شد هیچ بهش محل نزار باهاش حرف نزن بزار خودش پاشه بیاد پیشت کم کم درست میشه. به قول یه دکتری بچه ها ازخاب که پا میشن دلشون پره😂 دختره منم اینجوریه😭

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

ظهر بخوابونش،نزدیک غروب،یا همون عصر نزار بخوابه هر کاری کردی،.

آخه خواب عصر خیلی حال آدمو بد میکنه،پسر منم اینجوریه،اما اجازه نمیدم بخوابه،این عادتو ترکش بده بهش.

امامان و دکترها هم میگن خواب عصر خیلی بده واسه انسان.

هروقت از خاب بیدار شد هیچ بهش محل نزار باهاش حرف نزن بزار خودش پاشه بیاد پیشت کم کم درست میشه. به قو ...

خودشم بیاد پیشم بهم میچسبه و نمیذاره تکون بخورم از کنارش، داستانی دارم باهاش

خودشم بیاد پیشم بهم میچسبه و نمیذاره تکون بخورم از کنارش، داستانی دارم باهاش

بچه داری همینه بزرگتر شه درست میشه عزیزم والا دختر من ۴ سالشه اینجوریه😂😂😂😱

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
کم کم یعنی تا چند سالگی؟

نمیدونم بعد چند وقت خوب شد دقیق 

ولی الان که نزدیک ۴ سالشه یادم نمیاد جدیدا اینطوری شده باشه

کلا حالت های بچه دوره ایه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
ظهر بخوابونش،نزدیک غروب،یا همون عصر نزار بخوابه هر کاری کردی،. آخه خواب عصر خیلی حال آدمو بد میکنه، ...

دقیقااااا وقتایی که میخوابه و پامیشه میبینه شب شده یا دم غروبه بدخلق میشه، اتفاقا مامانم هم میگه دم غروب نخوابونش ببینم درست مسشه یا نه ممنونممم

سلام عزیزم..من ی پسر 4ساله دارم،عصرا ک می‌خوابه بعد پا میشه ربع ساعت تا نیم ساعت مدام گریه و نق...ی دخترم دارم 1/5سالشه دیگ بعضی روزا بخدا داغون میشم..شما رفتار بچتون درس شد؟ایشالله ک شده باشه ب من تجربتون رو بگین..یا مثلا شبا اگر زود بخابه نیم ساعت بعدش پا میشه گریه بعد دوباره میخابه