2777
2789

فيلم و سريال كه ميديدم فكر ميكردم تو خونه ما هم دوربين مخفيه و يه عده هم دارن داستان زندگي ما رو ميبينن همش نگران حجاب مامانم تو خونه بودم🤦‍♀️

نميدونم چرا هيم وقتم نميگفتم بهش تا اونم منو توجيه كنه 🤔

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم خدا موهای بلند سفید داره باریش بلند سفید بالباس بلند سفید,خیلیم ملیحه😂

منم همین تصورو از خدا داشتم فقط ملیح نبود یه عصای پر از پیچ وتابم دستش 

فکر کنم بخاطر کارتونای ژاپنی اون زمان(توشیشان و مامورمخفی حاکم بزرگ) بوده این تصوراتمون😂😂😂😂😂

منم . اندازه گاو هیکلم بود نمیدونم اصلا واژن وجود داره .

😂😂😁تازه یه سنی فکر میکردم دخترا 7تا پرده دارن پشت هم که تا پاره بشه جونشون در میاد,یه معضلیم بود برام یکی التش کوچیک باشه اون ته نرسه چی؟🤦‍♀

😂😂😁تازه یه سنی فکر میکردم دخترا 7تا پرده دارن پشت هم که تا پاره بشه جونشون در میاد,یه معضلیم بود ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂وای خدا

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
فيلم و سريال كه ميديدم فكر ميكردم تو خونه ما هم دوربين مخفيه و يه عده هم دارن داستان زندگي ما رو ميب ...

😂😂😂😂حالا اخبار میگفت نمیدونم چشای این حیاتی چجوری بود من همش فکر میکردم منو داره واقعا میبینه هی جابه حا میشدم میرفتن این ور اونور میدیم بازم داره نگام میکمنه میترسیدم میرفتم کنار تلویزیون میشستم منو نبینه😂😂😂

😂😂😂😂حالا اخبار میگفت نمیدونم چشای این حیاتی چجوری بود من همش فکر میکردم منو داره واقعا میبینه هی ...

خخخخ

اون مجري برنامه كودكم كه ميگفت برين عقبتر ،

عين إسكولا ميرفتيم عقبتر 😐😬

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من فکر میکردم خدا یه لباس سیاه بلنند پوشیده صورتشم پوشونده ازش میترسیدم😐

وای چه ترسناک

من یه خواهر زاده دارم دوسالشه...صدای اذان بیاد فرار میکنه ...میگه آدای موددن اومد(آقای موذن اومد)فک میکنه میخواد بخورتش  

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

من همش نگران بازیگرایی بودم که تو فیلم عروسی میکردن! میگفتم خب اینا که زن و شوهر واقعی نیستن حالا اگه زنه حامله بشه چی!! فکر میکردم سر سفره عقد که بشینن حامله میشن خود بخود

وای چه ترسناک من یه خواهر زاده دارم دوسالشه...صدای اذان بیاد فرار میکنه ...میگه آدای موددن ...

آخخخخی😂😂😂😍😍

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
فيلم و سريال كه ميديدم فكر ميكردم تو خونه ما هم دوربين مخفيه و يه عده هم دارن داستان زندگي ما رو ميب ...

منم همین توهمو داشتم. مخصوصا وقتی فیلم پس از باران می دیدم🤣

یه صلوات مهمونم می کنین؟