2777
2789
عنوان

بدترین شیطونی که تو بچگی کردین و به خاطرش کتک خوردین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم خونه پدر دوستم که مستاجر داشت واونا نبودن به وسایلشون دست زدیم وبه هم ریختیم همه جا رو  ولی کتک نخوردم من انداختم گردن اون واون انداخت گردن من 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
من یه بار ۷سالم بود دختر خالم که بزرگتر از من بود دوست پسر داشت که همسایه مابود،،حال دوستشو ازم پرسی ...

آخی

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

کتک که نخوردم ولی بدجور دعوام کردن 😁

به بچه های فامیل گفته بودم که پسرعموم میخواد با یکی دیگه از دخترعموهام ازدواج کنه ! چون تو عالم بچگی خودم حس کردم این دو تا از هم خوششون میاد

به گوش مادر پسرعموم رسیده بود و به مامان بابام گفته بود . اونها هم منو کلی دعوا کردن چون پسر و دخترعموم سر زبون ها افتاده بودن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

یه بار کوچیک بودم دستم آهن ربا بود بردم طرف تلویزیون که قبلنا لامپ تصویر داشت😊بردم چسبوندم به شیشش هفت رنگ شد تازه با کلی ذوق مامانمو صدا کردم گفتم مااامااان ببین تلویزیون چه قشنگ شد😅یهو مامانم داد زد سرم گفت چیکار میکنی خراب کردی تلویزیونو فقط خدا رحم کرد نسوختش فقط تا چند روز گوشه تلویزیون رنگی مونده بود😅😁ولی کلا نه از بابام نه از مامانم کتک نخوردم😊

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
5 سالم بود همسایمون زنش ک خونه نبود زن میورد منم نمیدونستم کاره بدیه ک رفتم ب زنش با لبخند خیلی ملیح ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

بهم گفته بودن نروتوزیززمین من رفتم ازپله هاازچن تاپله خوردم زمین اومدم بالابابام عصبانی ک چرارفتی یکی ام ازبابام خوردم

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

ی بچه گربه آوردم تو خونه.تا گذاشتمش رو فرش پی پی کرد.وای عجب روزی بود😂😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
کتک که نخوردم ولی بدجور دعوام کردن 😁 به بچه های فامیل گفته بودم که پسرعموم میخواد با یکی دیگه از د ...

میخواستی ثواب کنی 😂😂😂😂😂