2777
2789

وااای دختر تازه اول راهی آخرای ماه پنجم تموم میشه سعی کن چیزایی که باعث تهوعت میشه نری سمتش ببین من به رنگ هم ویار داشتم از من بد ویار  تر نبود تا آخرین روزم ویار داشتم ولی خیییییلی کمتر از ماه سوم تا پنجم بود هیچیم نمیتونه جلوشو بگیره 

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگ سیرابی بخوری خوب میشی نمیدونم ولی.بضیا خوردن خوب شدن بضیام نشدن میخای اگ بد نیست برات امتحان کن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

من هفته ۱۵رفتم بهتر شدم الان ۱۷هستم خداروشکر خوب شده ولی گاهی وقتا بو چیزی سراغم بیاد یا گرسنم باشه ممکنه بیاد سراغم‌ تهوع اما‌من‌خیلی بد بودم نمیتونستم غذا نگه دارم یه یک ماهی دیگه دمیترون خوردم خوب شدم

منم یهو حالت تهوع میگیرم در حدی که میگم الآن میفتم کاش بالا میآوردم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
وااای دختر تازه اول راهی آخرای ماه پنجم تموم میشه سعی کن چیزایی که باعث تهوعت میشه نری سمتش ببین من ...

وای منم ب خیلی چیزای مسخره ویار داشتم

مثلا ساعتمو دستم نمیکردم چون میدیدمش بالا میاوردم. از گوشیمم حالم بهم میخورد. از رنگ زرد هم همینطور

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
میگن اگ سیرابی بخوری خوب میشی نمیدونم ولی.بضیا خوردن خوب شدن بضیام نشدن میخای اگ بد نیست برات امتحان ...

از همه چی بدم میاد به سیرابی که فک میکنم حالم بدتر میشه

خدایا فرج امام مارا برسان.
از همه چی بدم میاد به سیرابی که فک میکنم حالم بدتر میشه

زورکی بخور لرزش داره اگ دیگ تهو نگیری و حالت خوب شه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من هفته ۱۵رفتم بهتر شدم الان ۱۷هستم خداروشکر خوب شده ولی گاهی وقتا بو چیزی سراغم بیاد یا گرسنم باشه ...

من الان دمیترون میخورم ولی چندان فایده ای نداره.شما دختر داری یا پسر؟

خدایا فرج امام مارا برسان.

میگن اونایی که حالت تهوع دارن بچه شون دختر میشه درسته به نظرتون؟

و اونایی که بارداری راحتی دارن تهوع ندارن پسر

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙