2777
2789
میگن اونایی که حالت تهوع دارن بچه شون دختر میشه درسته به نظرتون؟ و اونایی که بارداری راحتی دارن تهو ...

نه بابا من الان ماه شیشم همین صبح گلاب ب روت ...بچه پسره 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعیین جنسیت نرفتی هنوز؟

۱۰ هفته هستم هنوز ۱ ماه و خرده ای دیگه هم باید صبر کنم که بدونم چیه 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

عزیزم ان شاءالله برای شما به زودی برطرف میشه ولی من تا الان که دو هفته مونده به زایمانم همچنان این مشکلو دارم البته مامانم هم همینجوری بوده و تا روز آخر بالا میورده

من قرص دمیترون میخورم البته تا جایی که میتونم تحمل میکنم اگه خیلی حالم بد بود دیگه چاره نداشم قرص میخورم

وای منم ب خیلی چیزای مسخره ویار داشتم مثلا ساعتمو دستم نمیکردم چون میدیدمش بالا میاوردم. از گوشیمم ...

من عاشق زنگ زرد و سبز بودم ولی الان خیلی بدم میاد

خدایا فرج امام مارا برسان.
عزیزم ان شاءالله برای شما به زودی برطرف میشه ولی من تا الان که دو هفته مونده به زایمانم همچنان این م ...

من دمیترون میخورم ولی چندان فایده ای نداره .قرصه دیگه ای سراغ ندارین برا تهوع؟مثل این قرصای تهوع ماشین خوب نیس؟

وای منم ب خیلی چیزای مسخره ویار داشتم مثلا ساعتمو دستم نمیکردم چون میدیدمش بالا میاوردم. از گوشیمم ...

من به رنگ سورمه ای زرشکی اصلا نمیتونستم برم بیرون میدیدم بالا میاوردم به مانتوم به کیفم به بوی دستشوییمون وای خدایا در دستشویی رو باز میکردم اوق میزدم پیاز داغ کوبیده معذرت میخوام به بوی عرق خودم از حموم همون دیقه میومدم بیرونا بوی عرق که میگرفتم بالا میاوردم خیلی بد بود خیلییییییی😷😷😷😷😷😷😷

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
میگن اونایی که حالت تهوع دارن بچه شون دختر میشه درسته به نظرتون؟ و اونایی که بارداری راحتی دارن تهو ...

نه عزیزم کاملا برعکسه دختر چون هورموناش با بدن مادر هماهنگی داره اصلا مادر تهوع نمیگیره اما پسر چون دقیقا برعکس هورمونای مادره تهوع میگیره من که داغون شدم

از همه چی بدم میاد به سیرابی که فک میکنم حالم بدتر میشه

درست میشی منه تو ماه سوم یه روز از صبح تا فردا غروب هیچی نخوردماااااا آخرش از هوش رفته بودم خیلیییی حالم بد بود اما بعدش که کمتر شد همه چی خوردم پسرم با وزن ۳۴۰۰ به دنیا اومد

درست میشی منه تو ماه سوم یه روز از صبح تا فردا غروب هیچی نخوردماااااا آخرش از هوش رفته بودم خیلیییی ...

انشاالله که زودتر تموم بشه.