2777
2789
عنوان

زن که باشی؛برای خودت زندگی نمی کنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 85 پست
👰🏻 برخورد صحیح یک عروس با خانواده شوهر عروس مهربون دقت کن وقتی در جمع مساله ای مطرح شد كه مرتبط ب ...

بخدا من از همه ی این کارا بیشتر هم میکنم

دستم نمک نداره، دیشب شوک عصبی بهم وارد شده بود از کارای مادرشوهرم، ولی نمیتونم هم برم حرفمو بزنم، خاک تو سر ذلیلم کنن

موافق تیترم ولی متن بیخودیه حالا یه رز غذا سردستی باشه یا خونه گردگیری نشه اسمون به زمین نمیاد بعضی ...

جالب تر از زن ها هم مگر موجودی هست ؟!!!
زنی را تصور کن که در نهایتِ بچگی ، موهایش را بافته ؛
در نهایتِ دخترانگی ، برایِ خودش آواز می خوانَد ،
و در کمالِ زنانِگی ، آستین ها را بالا زده و در همان حالتِ بچگانه ی دخترانه ی آواز خوان ، خیلی شیک و زنانه به نظافتِ خانه ای مشغول است ...
زنی که با تمامِ ظرافت ، آرزوهایش را گوشه ی ذهنش مچاله کرده و برایِ فرزندش مادری می کند ...
زنی را تصور کن که یک دستش به آشپزی و لباس شستن است ،
و در دست دیگرش کتابی قَطور ...
و با همان نگاهِ دلبرانه ی همیشگی ، خط به خط ، حرف هایِ تازه ای می خواند تا حالِ لحظه هایِ تنهایی اش برایِ همیشه خوب باشد ...
جانِ من ؛
می شود چنین صحنه هایی را دید و برای فداکاریِ معصومانه شان ضَعف نکرد ؟!
انصافا جالب تر از این موجوداتِ دوست داشتنی هم مگر هست ؟!
تازه ... کجایش را دیده اید ؟!
بعضی هایشان با تمامِ این شرایط ، شاغل هم هستند ...
خدا این موجوداتِ دوست داشتنی و عجیب را به دنیایمان ببخشد ...
اگر نبودند ، نفس کشیدن چقدر سخت بود!
زن ها ؛ واقعا خوبند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنای پایبند ب خانواده مثل این متن هستن  ولی دیدم زنایی ک تو روز میخوابن شوهر از سر کار میاد خس ...

مرد که خوب باشد
زن عزیزِ خانه میشود لباس های رنگارنگش
موهایِ بلند و آبشارش
گلِ سر های گل گلی اش
و عطرِ تنش
خانه را زنده میکند.
مرد که مهربانِ یار باشد
زنحس امنیت و اعتماد درونش موج میزند
محبت اش تمام آدمهای اطرافش را احاطه میکند
بلند میخندد با شوق وقایع را تعریف میکند

دنبالِ بهترین ها میرود که بهترین باشد
خانه همیشه گرم و امن باقی میماند

مرد که دوست باشد
زن همپایِ خستگی ناپذیر لحظه های سخت میشود.
رفیقِ شش دانگِ سالهایِ طولانی
که او دیگر میداند هر مهر و علاقه ای که خرج میکند
دوبرابرش را پس میگیرد.
مرد که خوب باشد زنش را میسازد
اخلاقش را شکل میدهد
مهرَش را بارور میکند
هر زنی در هر سن و چهره و اصالتی
نیاز دارد که یک مردِ مهربان رفیقِ روزهایِ سختش
باشد.

اره واقعاااااا من خونم بهم ریخته هم باشه مریض باشم خوابم بیاد ی چرت میزنم و میام تمیز میکنم ولی اقای ...

دقيقا. چه بسا گاهي مردا واقعا بيشتر زحمت ميكشن

مثلا من اگر مريض باشم يا پريود خيلي راحت كارهامو عقب ميندازم. هيچ كاري واجبتر از سلامت زن نيست. خونواده ميتونن دو روز غذاي اماده بخورن و كارهاشونو خودشون انجام بدنخيلي راحت 

ها والا کلا ما زنا خیلی دوست داریم خودمونو لوس کنیم بگیم وااااااای ما بدبختیم هیچ کی مارو دوست ندار ...

تازه بغضیا سعی دارن بگن ما از همه بد بخت تریم

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

موافقم...حال این روزای منو گفتی ...تازه سر کار رفتن و مهمون رو هم بهش اضافه کن

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

متن قشنگیه، یه روزای اینطوری همه خانوما دارن ولی همیشه اینطور نیست، البته که باید مسیولیت زندگی که تشکیل دادیم رو بپذیریم خوب اقایونم خیلی براشون سخته، تامین مخارج خانواده، تو زندگیای امروز که هر ثانیه اش داره سکه میندازه، اگه خانه دار باشیم اوضاع کمی بهتره ولی خانومای شاغل واقعا خسته میشن، آرزوی سلامتی برای همشون دارم، کلا خواستم بگم زندگی روزمره برای زن و مرد پر مسیولیت و خسته کننده میشه اما چه میشه کرد 

دقيقا. چه بسا گاهي مردا واقعا بيشتر زحمت ميكشن مثلا من اگر مريض باشم يا پريود خيلي راحت كارهامو عقب ...

اره واقعا

طفلی مردا سنگ از اسمون بباره باید برن کارشون انجام بدن

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
اگه با آگاهی زندگی کنیم و اطلاعات خودمونو زیاد کنیم زندگی شیرینتر میشه باید یاد بگیریم جایی ترمز کنی ...

یک زنی...
زیبا باش!
لباس خوب بپوش !
 ورزش کن !
 مواظب هیکل و اندامت باش !
هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد!
همیشه بوی عطر بده!
مطالعه کن و آ گاهيتو بالا ببر.
خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در يک خلوت دنج ميهمان کن !
براي خودت گاهی هديه ای بخر !
وقتی به خودت و روحت احترام می گذاری
احساس سربلندی می کنى
آنوقت ديگر از تنهايي به ديگران پناه نمی بری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد می کنی
يادت باشد...
"برای یک زن عزت نفس غوغا ميکند"