2777
2789
لطفا لینک تاپیکتونو بذارید
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.
منم نتونستم ببینم
خدایا آرزو میکنم که هیچ گاه آرزویی نباشد که مصلحتت در آن نیست.......پس اگر در مصلحتم مادر شدن بهترین است بگذار آوای ضربان دل دلبندم به بند دلم گره بخورد....الهی امین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاپرک ابی رو لینک عکست فشار بده دو تا فلش میاد بزار دو طرف لینک بعد از بالا گزینه کپی داره بزن .بیا اینجا تو کادر ارسال لمس کن فشار بده گزینه جایگزینی یا پیست میاد
خوش باش که هر که راز داند, داند که خوشی خوشی کشاند ... شیرین چو شکر تو باش شاکر, شاکر هر دم شکر ستاند
مامان علیرضا طول هالت نسبت به عرضس یکم زیاده ولی بهش به عنوان یک مزیت نگاه کن هالت را به دوقسمت تقسیم کن سمت آشپزخونه را یک ناهارخوری ص2 نفره بچین و سمت اتاقها را تی وی و مبلمان. البته مبل ها رو اینطوری کنار دیوارها نچین بلکه به صورت گرد و ترجیحا رو به تی وی البته به نظر من جلوی پرده کاناپه گذاشته بشه خونه شکیل تر میشه ببخشید چون خودت خواستی یکم فوضولی کردم
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍