2777
2789
شاپرک مثل وقتی ک ادرس ی تاپیکو کپی میکنی ادرس اون صفحه اپلود شده رو کپی کن
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونم تیره اس چکار کنم به نظرتون...دیوار پوش قهوه ای تیره با پارکت و کابینت آشپزخونه ام دی اف قهوه ای شکلاتی با مبلای چرم.قهوه ای...خیلی شیکه ها ولی تیره اس و نور کمه...چکارکنم روشن تر شه؟ راستی توی دیزاینم و کوسن های مبل و اینا رنگ کرم هم هست
دلم هوای آغوشت را دارد.. هوای شبی سرد در آغوش مردانه ات...
خونه من اگر پارکینگ و انباری رو در نظر نگیریم میشه ۱۲۰متر.بخاطر شومینه ک گوشه اتاق تزیین شده فرش ک میخرم دقیقا وسط قرار نمیگیره.اگر شومینه نباشه قشنگ میشه سه تافرش دوازده متری تو حال پهن کرد با ی شش متری.باکمی کناره....ولی من دوس نداشتم.همه رو موکت پرز دار کردم.حتی اتاق خوابامو...حالا امروز دوتا قالیچه خریدم واسه رو موکت و وسط مبلام.حالا ب نظر شما قالیچه هارو بندازم رو موکت پرز دار زشت میشه.
مامان علی رضا جون خونت خیلی بزرگه و تمیز ولی متأسفانه دکوراسیونو خوب نچیدی عزیزم..بهتره مبلاتو ببری نزدیک تی وی..ویترینتم بذار یه گوشه از خونه نزدیکای تی وی..کلا"هم مبلات هم ویترینتو ببر بالا بچین عزیزم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰