2777
2789
عنوان

کل حاملگی یه طرف این یه ماه اخر یه طرف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 115 پست
خوش بحالت من پونزده کیلو اضاف کردم دیگ شبیه تانکر شدم😬😬😬

نگو خوشبحالت منم نگران وزن بچمم

بعد زایمان زود برمیگردی ۱۵ کیلو اونقدرا هم زیاد نیست

من ۳۰ هفته و ۵ روز وزن دخترم ۱۴۷۰ بود یه کوچولو کم بود دعا کن الان خوب شده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار داشتم یه چیزیو میکشیدم یادم نیست چی بود یهو دستم در رفت محکم خورد به سینه چپم یه مدت درد میک ...

مرسی عزیزم💖

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اونایی که زایمان کردین وزنتون برگش یا ن😭🤔فکر این داره منو نابود میکنه

دختر خاله ام میگفت بعد از زایمانش تو بیمارستان وزنش و گرفتن 10کیلو کم کرده بود الانم 6ماه گذشته شکمش کلا صاف شده سزارین ام بود 

نگو خوشبحالت منم نگران وزن بچمم بعد زایمان زود برمیگردی ۱۵ کیلو اونقدرا هم زیاد نیست من ۳۰ هفته و ...

ایشالا ک خوب شده باش کباب و دلستر و برنج و مولتی ویتامین زیاد بخور ب پهلوی چپتم دراز بکش بعد خوردن 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

وزن بچه من 27هفته و چهار روز 1کیلو بود

خیلی کمه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
دختر خاله ام میگفت بعد از زایمانش تو بیمارستان وزنش و گرفتن 10کیلو کم کرده بود الانم 6ماه گذشته شکمش ...

خدا کنه اونجوری باش انقد فکرمو درگیر خودش کرده پیاده روی هم نمتونم برم تاااین حد سنگین شدم

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
انشالا تنش سالم باشه چ عجله ای داشته بیاد😗

ممنون عزیزم همچنین کوچلوی شما،،آره عجول بود😊😀

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

سعی میکنم بخورم ولی واقعا معدم داغونه

ب دکترت میگفتی ی چی میداد تو ک نمتونی بخوری اون از کجا وزن بگیره گنا داره 

واسه من اصلا ترک نخورده خدارو شکر 

واس من ترک ورداشته خیلی بی ریخ شده😂