2777
2789
عنوان

کل حاملگی یه طرف این یه ماه اخر یه طرف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 115 پست

اونایی که زایمان کردین وزنتون برگش یا ن😭🤔فکر این داره منو نابود میکنه

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ی  روز کامل درد کشیدم و محل ندادم میگفتم وقتش نیست تا دردام بیشتر شد رفتم بیمادستان گفتن ۲ سا ...

وااای چ روزای سختی داشتی

خداروشکر ک بچه ت سالم و صحیحع

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
من حدود ۵_۶کیلو  خدا  کنه دخترم وزنش خوب باشه خوب رشد کنه

خوش بحالت من پونزده کیلو اضاف کردم دیگ شبیه تانکر شدم😬😬😬

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖

[QUOTE=108018185]وااااای منم خیلی واسه این موضوع غصه میخورم[/QUOT

خدا کنه فقط برگرده😭

وااای چ روزای سختی داشتی خداروشکر ک بچه ت سالم و صحیحع

خیلی سختی کشیدم ولی همش با این فندق یادم رفته

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
ببخشید استارتر یه سوال من سینه ی راستم خیلی سنگین شده و درد داره همراه با ترشح تا این حد که لباسم خ ...

من یبار داشتم یه چیزیو میکشیدم یادم نیست چی بود یهو دستم در رفت محکم خورد به سینه چپم یه مدت درد میکرد یکمم شیر ازش اومد دیگه خوب شد به جز اون دیگه ترشحی نداشته 

به دکترت بگو ولی فک کنم طبیعی باشه 

کیسه آبم پاره شد فعالیت زیادداشتم انقباض ودردداشتم

انشالا تنش سالم باشه چ عجله ای داشته بیاد😗

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

وااااای من که دلم لک زده واسه دوران بارداریم، پسرم اصلا اذیتم نکرد، حتی ماه درد نداشتم، فقط تو یه روز دردم شروع شد شبم به دنیا اومد، ولی الان که ۱۸ماهه شده حسابی شیطونی میکنه