2777
2789
عنوان

کل حاملگی یه طرف این یه ماه اخر یه طرف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 115 پست

ببخشید استارتر یه سوال

من سینه ی راستم خیلی سنگین شده و درد داره همراه با ترشح تا این حد که لباسم خیس میشه

امروز بدتر شده 

برای شما پیش اومده؟فقط سینه ی راستمه برای همین ترسیدم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سللااام ای گفتی منم هم دردم😭😭😭دیگ واقن داره اذیت میکن بااین همع اضاف وزن هم ک افسردگی گرفتم😭😭😭

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
وااای چ جالب ۶ماهه نشنیده بودم چند هفتگی بود وزنش چقد بود؟

۲۸هفته با وزن یک ونیم دنیااومد

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

۲۰۸۰ بود ۰ون میدونستم زایمان زود رس دارم امپول زده بودم ریه ها رسیده بود ۷ روز رفت تو دستگاه

خب خوب بوده وزنش

انشالا همیشه تنش سالم باشه

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
۲۸هفته با وزن یک ونیم دنیااومد

منم ۲۸هفته ام

چرا زایمان زودرس گرفتی؟

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
من هشت ماه زایمان کردم  ۳۵_۳۶ هفته تقریبا  ولی شده بودم اندازه یههههههههه تانکر  ا ...

اخی عزیزم  انشالله بعداز این سلامت باشه 

حالا من اصلا ورم نکردم مثل قبلمم 

منم ۲۸هفته ام چرا زایمان زودرس گرفتی؟

کیسه آبم پاره شد فعالیت زیادداشتم انقباض ودردداشتم

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

وای چ بد،چجور فهمیدی  بند ناف مشکل داره؟؟هر هفته سونو میدادی؟من از هفته ۳۲ نرفتم سونو

ن ی  روز کامل درد کشیدم و محل ندادم میگفتم وقتش نیست تا دردام بیشتر شد رفتم بیمادستان گفتن ۲ سانته و نباید زایمان کنی سه شب بستری بودم.بعد ک روز سوم رفتم سونو تو خود بیمارستان.گفت بند ناف بچه دوروزه قطعه و بچه تمومه ب دادش نرسیم میمیره از سونو مستقیم بردنم اتاق عمل 

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.