2777
2789
عنوان

کل حاملگی یه طرف این یه ماه اخر یه طرف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 115 پست
خوابش به کنار  سکسکه هاش !!!! روزی چند بار هرکدوم یک ساعت اخ اخ

میگن بچه میخواد روده گشاد کنه😂

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش خوب بود؟ نرفت تو دستگاه منم همش حس میکنم همون هفته ها زایمان میکنم آخه خیلییی لگد میزنه

۲۰۸۰ بود ۰ون میدونستم زایمان زود رس دارم امپول زده بودم ریه ها رسیده بود ۷ روز رفت تو دستگاه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

من خیلی دوس داشتم نه ماه کامل بشه نی نی بیاد ولی عجله داشت شیش دنیااومد 

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

اخی عزیزم  الان روزای خوبته 😀

وااای پ دیگه چی میخاد بشع

خیلی انرژیم تحلیل رفته

خاب خوبی ندارم

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
خوشبحالت

ن پوستم کنده شد.نصیب کافر نشه.رفت تو دستگاه.ریز بود.بند نوف قطع شده بود ک سز شدم اورژانسی.

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

من هشت ماه زایمان کردم 

۳۵_۳۶ هفته تقریبا 

ولی شده بودم اندازه یههههههههه تانکر 

اصلا روزی یکساعتم نمیخوابیدم نمیتونستم پهلو به پهلو نمیتونستم بشم همیشه باید نشسته میخوابیدم ولی خیلی سخت بود بچم بستری شد خیلی سختی کشیدم کاش همون طور من اعذاب میکشیدم ولی تا ۴۰ هفته میموند اون اعذاب نمیکشید

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
من خیلی دوس داشتم نه ماه کامل بشه نی نی بیاد ولی عجله داشت شیش دنیااومد

وااای چ جالب ۶ماهه نشنیده بودم

چند هفتگی بود

وزنش چقد بود؟

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.