2777
2789
عنوان

شیر خشک

190 بازدید | 37 پست

پسرم دوماه وپنج روزشه بهش کمکی شیرخشک میدم تو۲۴ساعت چهار بار۹۰ سی سی میدم.دکتر گفت هرچقد میلش میکشه بده بنظرم بیشتر دوست داره  بخوره نمیدونم چقد بدم..کسی هست بتونه راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدرخواست بده پسرمنم توی یه روز شاید ۷ ۸بار میخادش هربار۹۰ سی سی میدم بخوره فقط نزار گرسنه بمونه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

عزیزمنم بچم از ۳ماهگی دیگ شیرمو نخورد شیر خشکی شد هر دوساعت بهش ۹۰سیسی میدم ..بدش بیشتر از این نمیدادم تا یکم بالاتر رفت سنش...دیگ تا ۱۲۰میدادم الان ک نه ماهشه ۱۸۰هم میخوره ....از الان بیشترش نکن اگ میخای بیشترش کنی ده سیسی یا پنج سیسی بالا ببره هر روزی ببینی تا چقد میخوره اگ اخرش اضافه اورد بدونهمین قد اندازه معدشه 

تجربه من از بچه اول دقیقا همین بود تو سه ماهگی کاملا شیرخشکی شد البته شیرم هم خیلی کم بود.

الان واسه دومی که دوماهست شیرم یکم بهتره ولی وزن نمیگیره الان با روزی سه وعده 60 صعودی وزنش میره بالا.

چه مارکی ؟یدی

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.

من بچم ۲۸۰۰بدنیا اومده بود دوماهگیش بردمش ۵۸۰۰بود اما از پقتی ک داره دندون در میاره عمر منم تموم شده چون لثش درد میمته اشتها ب شیر ندارع بغذا نداره ...اب شد بچم ...الان چون غذارو شروع کردم یبوستم گرفته

اگه شیرخودمو یساعتم بهش بدم میخوره ماشالا همش دوست داره بخوره.پنج روز پیش رفتم بهداشت پنج کیلو بود و ...

پس برا چی کمکی میدی؟ این که خوب وزن میگیره

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
تجربه من از بچه اول دقیقا همین بود تو سه ماهگی کاملا شیرخشکی شد البته شیرم هم خیلی کم بود. الان واس ...

من هم ببلاک دادم هم گیگوز هم نان و اپتامیل ..الان نان میدم ..شما چی میدین ..