2777
2789

منم خیلی دلم ازش پره 

خیلی زیادد

جوری که حتی نای گریه کردنم ویگه ندارم

کاش میشد زندگی رو جوری دیگه ایی نوشت

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

چون هرماه کلی پول میده ب خانوادش 

و خودمون از ده برج فقط سماق میک میزنیم 

من حاملم جرات نمیکنم بگم دلم چیزی میخاد 

چون اقا پول نداره 

حالا ننه و باباش فقط تیغش میزنن 

حتی قسط وام اونا رو ما داریم میدیم 

بعد خودمون پول خریدن دو کیلو میوع نداریم 

خدا حقمو بگیره تزشون حلالشون نمیکنم

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪
منم خیلی دلم ازش پره  خیلی زیادد جوری که حتی نای گریه کردنم ویگه ندارم کاش میشد زندگی رو جور ...

توچرا . من ک ازبس بی اعصاب خسته نشدم زود عصبی میشه لجباز دیگه بریدم 

من  چون هرماه کلی پول میده ب خانوادش  و خودمون از ده برج فقط سماق میک میزنیم  من ح ...

امضات عزیزم.. انشالا ب سلامتی و عافیت بچت بدنیا بیاد

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
امضات عزیزم.. انشالا ب سلامتی و عافیت بچت بدنیا بیاد

ممنون منم بوا شما صلوات فرستادم

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪
از شوهرم نه ولی از دعوا های الکیمون خسته شدم همین دیشب دوست داشتم فقط بمیرم و راحت بشم

بعضی وقتا حس میکنم دوستم نداره با اینکه میدونم داره اما یه کارایی میگنه آدم ب دوست داشتنش شک میکنه 

کاش میشد بر گشت به عقب و هرگز ازدواج نکرد ، از دست شوهرم پیر شدم  دیگه هیچ چیز خوشحالم نمیکنه .

آی گفای دقیقا...ازدواج چیه اخه زندگی مشترکو ادامه دادن خیبی سخته 

من فک میکردم فقط منم میگم اخلاقای شوهرمو تا کی میتونم تحمل کنم پس تنها نیستم