2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
  بزنمت چرا اصلا حالمو نمیپرسی

سلام خوشگل خانم 

به خدا قسم امروزی که کلا بی اعصابو داغون، از جمعه متنفرم

این رضا هم که دیگه بدترش کرد. 

فدات شم من که دوستت دارم، خودتم میدونی😘😘😘😘😘

♥️به حکمتش دل بسپار♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزی داداش بیخیال دنیا 👑😍

دنیا بیخیال ما نمیشه حقیقت سخته ما تو این دنیا زندگی میکنیم گاهی دنیا به ساز ما میرقصه اکثرا هم ما به سازش میرقصی که واسه من چند وقتیه سازش رو با غم کوک کرده

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
کلا رد دادم وجدانا حوصله داری از اول خوندیو من هر تامیکی رو دوتا کامنت اولش رو میخونم خسته میشم

به جان خودت از اولشو خوندم، رضا یه کلام دیگه از ناامیدی، ناشکری، حرف بزنی دیگه اصلا باهات حرف نمیزنم

بلندشو خودتو جم کن، کلی تو تل برا.... میخندیدیم حالا خودت شدی بدتر از همه 

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
به جان خودت از اولشو خوندم، رضا یه کلام دیگه از ناامیدی، ناشکری، حرف بزنی دیگه اصلا باهات حرف نمیزنم ...

این جمله که تو متن تاپیکم بود واسه اینه:

دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم و با لبخندی مسخره وانمود کنم همه چی روبه راه است...!

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
یه شعار نیست ولی واقعا حسش نمیکنم

تو خودت دور شدی ازش 

هرچی فاصلت بیشتر بشه برگشتتم سخت تره 

مثل قبلت باش 

نماز توبخون 

ازخودش ارامش بخواه

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
دنیا بیخیال ما نمیشه حقیقت سخته ما تو این دنیا زندگی میکنیم گاهی دنیا به ساز ما میرقصه اکثرا هم ما ب ...

دنیا همینه تا بوده همین بوده زندگیا همه سخت شده الان خیلیا زنده ان ولی زندگی نمیکنن 

؟🖤🥀
این جمله که تو متن تاپیکم بود واسه اینه: دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم و با لبخندی مسخره وانمود ک ...

میخواهم لج کنم باخودم باتو باهمه ی دنیا

این روزا هم میگزره 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness