2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
ببین پسر خالم ازم خاستگاری کرد دو س باری من ردش کردم چون ازش خوشم نمیا ولی مامانم هی برداشت گفت میخا ...

من یه مدت خانواده ی خودمم رو مخم بودن یه یک ماه و نیمی جدا زندگی میکردم رو مخم بودن

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیقاااا ولی واقا چیکار میشع کرد؟

بلد بودم واسه خودم نسخه میپیچیدم

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
چون گفتم که  تجربه این حال رو دارم

خیلی خوب گفتی منم وقتی حالم خوب بود بقیه رو سعی میکردم دلداری بدم ولی حالا...

من ادمی بودم که از نه سالگی رفیقام بهم سیگار میدادن و میخواستن سیگاریم کنند ولی قبول نمی کردم به جایی رسیدم که خودم میرفتم میخریدم 

ترک کردم ولی انگار دوباره لازمم میشه

من یه مدت خانواده ی خودمم رو مخم بودن یه یک ماه و نیمی جدا زندگی میکردم رو مخم بودن

اره منم تیر ماه خونه بابابزرگم بودم آی خوب بود حیف نمیشد بمونی حیف

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
خوشبحالت جدا بودی/

یه جمله ای هست که میگه:سخت است همزیستی دائم با کسانی که ،دغدغه هایت را نمی فهمند ، اما عزیزان تواند ...

خیلی خوب گفتی منم وقتی حالم خوب بود بقیه رو سعی میکردم دلداری بدم ولی حالا... من ادمی بودم که از نه ...

اگ الان پیشت بودم یطوری میزدمت تا صب بگی غلط کردم

البت زورمم نمیرسید...اخه پسر خوب سیگار چ دردی دوا میکنه با هر کی لج میکنی باخودت لج نکن اخرش فقطو فقط پشیمونیه حیفی بخدا با خودت اینکارو نکن

یه جمله ای هست که میگه: سخت است همزیستی دائم با کسانی که ، دغدغه هایت را نمی فهمند ، اما عزیزان توا ...

ینیا اگ تو عمرت ی جمله درست گفتی اینع/

حالا خوبع شما پسری میتونی جدا شی...ما چی؟

idont think.ifeel
اگ الان پیشت بودم یطوری میزدمت تا صب بگی غلط کردم  البت زورمم نمیرسید...اخه پسر خوب سیگار چ در ...

بهم ارامش میده

حرفت درست... اما همین ک بعدا عذاب وجدان میگیرع ادم دردیع برا خودش/ واس حال خودش میگم

درسته آدم شاید خودش هم میدونه با کارش عذاب وجدان میگیره ولی انقدر حالش بده که دیگه تو این موقع اینا براش مهم نمیشه وخودشو حق به جانب میدونه و کار دیگه ای نمیتونه کنه چون معمولا این حالت وقتیه که خیلی تحت فشاری و ضعف داری و کاری ازت بر نمیاد