همین الان با اداره پلیس مشورت بگیر،شاید مالباخته همین الان دنبالشه. اون ها ایده های خوبی دارن. من می خواستم بگم به مغازه دارهای دور و اطراف بگو که اگه ازشون پرسید شماره تون رو بهش بدن اما مغازه دارها شاید دروغ بگن. یا بنر زدن هم شاید دزدها بهت زنگ بزنن.به کسی نمیشه اعتماد کرد از مردهای بی ریش تا ریش دار و از زن های چادری تا مانتویی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول برو تو اون محلی که طلا رو پیدا کردی، ببین چیزی اون اطراف واسه گم شدن طلا نزدن، اگه چیزی نبود، شما خودت یه برگه ای بنویس و قید کن که شی باارزش پیدا شده، و بعد یه شماره بذار.
اگه صاحبش پیدا نشد بفروش و بده به نیازمندی که میشناسی.
ببین اگه خودت اون طلاها رو گم کرده بودی دوست داشتی طرف چیکارشون کنه؟من که دوس ندارم طرف طلاهامو بده به خیریه.دوس دارم صد در صد بهم پسش بده.چه یه روز چه ده سال نگهش داره تا صاحبشو پیدا کنه.هرچی زودترم آگهی بزنی بهتر