2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ شرعی باید در محل پیدا شدن برگه بچسبونی با دادن مشخصات تحویل بگیرن

اگر پیدا نشد صاحبش، بده به نیازمند

من اینکارو میکنم

و خدا بهم جایزه داده

از جایی که فکر نمیکردم

خوشبخت اونی نیست که هرچی دوست داره رو داشته باشه، خوشبخت اونیه که هرآنچه که داره رو دوست داشته باشه.

بهتر بود اصلا برنداشتی

حالا که برداشتی مسئولی

باید اطلاعیه بدی مغازه های اطراف که یه تیکه طلا پیدا شده

به کسی هم نگی چیه

صاحبش که پیدا شد مشخصات بده بگیره

اگرم کسی پیدا نشد

تا چن ماه

بفروش پولشو بده خیره ای جایی

ولی کلا برنداری اینجور وقتا بهتره

همونجا که پیدا کردی بسپار به چند تا مغازه دار یا ... شماره بده بگو کسی اومد بهش بدن چند تا کاغذم بنویس بزن به دیوارو... اون اطراف که پیدا کردی تو برنامه دیوارم بذار اگه دیوار داری کسی زنگ زد بگو نشونی بده بعد درست بود بهش تحویل بده خدا خیرت بده گناه داره ممکنه کل پس انداز و... این طلا باشه

از لحاظ شرعی اصلا نباید بهشون دست میزدی . حالا هم گرفتی ببر بده به کلانتری محل

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

نباید برش میداشتی

حالا هم برداشتی از لحاظ شرعی فک کنم تا یکسال باید نگهش داری و دنبال صاحبش بگردی، میتونی اعلامیه چاپ کنی

تا یکسال اگر صاحبش پیدا نشد، از طرف صاحبش صدقه بدیش به فقیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم