2777
2789
عنوان

لباس مجلسی از کجا بخرم

135 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوب من. راستش اومدم ازتون بپرسم چون واقعا دیگه نمیدونم چه کنم. لعد محرم صفد عروسی خواهرمه نه من نه مامانم هنوز لباس نخریدیم من پیرهن میخوام مامانم کت دامن تازه دخترمم هست. کجا برم بچه ها. دو تا مزون تو اینستا پیدا کردم رفتم خیلی بد بود. کوچه برلن و مفتح هم رفتم چیزی نپسندیدم. کجا برم بچه ها. مزون یا جایی رو میشناسین؟

دوستتون دارم 

تهرانو من کلشوووووو گشتم همش ات اآشغآاااال اه :/ لباس مجلسیا دو دسته ان یا پولکن یا پولکن 😐

فقط یدوووونه مغازس کارای شیک داره تو جمهوری شانزلیزه . کلا بری متوجه یمشی سبکش فرق داره . و همرو وارد میکنن . ولی حداقل ۱ و نیم تا ۳ تومنو در نظر بایدبگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانو من کلشوووووو گشتم همش ات اآشغآاااال اه :/ لباس مجلسیا دو دسته ان یا پولکن یا پولکن 😐 فقط ید ...

سلام مرسی شانزلیزه هم باید برم منتها دیدم مفتح رو هم نپسندیدم اونجا رو بیخیال شدم. اره قیمت خیلی بالاست. کاش میتونستم دست دو بخرم اما نمیدونم از کجا

تهرانو من کلشوووووو گشتم همش ات اآشغآاااال اه :/ لباس مجلسیا دو دسته ان یا پولکن یا پولکن 😐 فقط ید ...

عزیزم اسم اون مغازه رو یادتونه به من بگی ؟ میخوام پیراهن مجلسی بخرم