2777
2789
عنوان

سونو و غربالگري ٣ماهه اول

202 بازدید | 31 پست

سلام مامانا ،من الان ١٢هفته و ٣روزمه ،دكترم برام سونو و غربالگري اول رو نوشت ١١هفته و ٥ روزم بود رفتم انجام دادم .

شنيدم خيلي جاها جنسيت رو ميگن واسه من نگفت 🥺

و اينكه جواب غربالگريم اومده توو سايت ازمايشگاه هيچي ازش نميدونم ، آيا كسي راجعبش ميدونه اينجا بزارم بهم بگه ؟؟يكم استرس دارم چون نميتونم تفسيرش كنم 🥺

و خدايي كه به شدت كافيست...

اصولا جنسیت تو اون هفته اصلا مشخص نیس 

عکس بزار

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیتش که خیلی هنوز زوده اگه احتمال پسر بدن کم خطا داره چون پسر زود مشخص میشه ولی اگه بگه دختر احتمال خطاش خیلی بیشتره به من ۱۲ هفته گفت ۸۰درصد دختر که اشتباه بود

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
جنسیتش که خیلی هنوز زوده اگه احتمال پسر بدن کم خطا داره چون پسر زود مشخص میشه ولی اگه بگه دختر احتما ...

اااااا خب پس واسه همين نميگن بعضي جاها ، سونويي كه ميفرسته دكترم اتفاقا خيلي معروفه و كارش درسته ، ولي خب حتما نديده پس ،مرسي عزيزدلم

اصولا جنسیت تو اون هفته اصلا مشخص نیس  عکس بزار

اره ميدونم ولي انقدر شنيدم ميگن ما غربالگري اول رفتيم جنسيت رو گفت و تا ٩٠درصد درست ميگن واسه همين همش منتظر بودم عزيزم

اااااا خب پس واسه همين نميگن بعضي جاها ، سونويي كه ميفرسته دكترم اتفاقا خيلي معروفه و كارش درسته ، و ...

خواهش میکنم عزیزم

نمودار نداره؟

والا اين جوابيه كه توو سايت ازمايشگاه گذاشته برام ، هنوز خود جواب رو نرفتم بگيرم ، همييييين واسه همه نمودار داشت اين چرا نداره 🤔

شايد جواب رو بگيرم نمودار داشته باشه اره عزيزم؟

همينه فقط عزيزم

من متوجه نشدم عزیزم یعنی این مدلی ندیدم اونجا تو سونو بهت برگه ندادن؟من یه برگه سونو داد که خوب بود جوابش خود سونوگرافیه ام تایید کرد یکم آزمایشگاهم داد که نوشته بود ریسک پایین اینومتوجه نشدم

اینم سونو دوستم .میشه تفسیرش کنید ،بهش بگم

خوبه جوابش جفتش بالاس ان تی اشم خوبه اونام تاریخ زایمانشو زده با هفته ای که توش هست