2777
2789

مادرا من دخترم به شیر و گوشت گاو و سویا حساسبت داره.البته به لطف دکتر بیگلری و مصطفوب بعد ۸ ماه فهمیدم...فک کن بچه ی من ۹ ماهه داره شیرخشک ببلاک میخوره و دلدرد و گریه و رفلاکس..همیشه گریه بود طفلک میگفتن مدلشه...بگذریم بردم تهران برخوردار گفت رفلاکس و الرژی که از دادم معلوم شد.الان تقریبا ۲۰ روزه که اس امپرازول۱۰ میخوره بهترشده بود تا شیرشو عوض کردم دکتر اپتامیل پپتی داد..حالش تا ۴ روز خوب بود بعد شرو کردم سوپ رو فردای سوپ تو فرنیش سیب زدم اخه شیرخشکه بدمزش..از ظهرش دیدم حالت سرماخوردگب داره یه سیسی کوریزان دادم...خداااااااا الان ۴ روزه بچه تا صب هر یک ساعت با گریه بیدار میشه..رفلاکسش زده بالاوتو خواب سرفه میزنه ..مدفوعشم ۳ روز سبز و خلطی بود..کسی تجربه داره دارم دیوونه میشم.برخوردار گفت اپتامیلو کم کم بده تا عادت کنه ...به نظرتون چی کار کنم حالش بهتر بشه..خیلی خستم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.