2777
2789
عنوان

چیزی امشب تو مهمونی دیدم😵

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 59 پست

حالا ربط میدین ب مذهب و بی احترامیا شروع میشه  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
این خانواده هم برای پسرشون قمه زدن امسال سه سالشه همش.پدرش میگه نذر امام حسینه فقط نوکشو زدیم بزرگون ...

فقط قطع ارتباط لطفا😱😱😱😱

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد عوام بودن والدين امير علي الان ديگه هيشكي گوسفند قربوني نذر نميگه اينا به كار خشونت آميز ب ...

گوسفند قربونی نذر کردن عوام بودن یا نبودن نیست خیلی خوبه نذر و ذبح و پخش کردن توی فقرا اما نه اموزش خشونت به کودک دوست عزیز موضوعاتو باهم قاطی نکنیم!

ی صلوات برای حل مشکلم مهمونم کنید😞....روزی که از تو جداشم روز مرگ خنده هامه 😭😭😭
استارتر فامیل نزدیک شماهستند؟ 

خیر پسر دایی مادرم میشن ما سه بار هم ندیدیمشون.عیادت رفتیم شام نگهمون داشتن

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
حالا ربط میدین ب مذهب و بی احترامیا شروع میشه    

اصلا ربطی به مذهب نداره ولی متاسفانه الان همش میافته گردن مذهبی ها😔😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بله همینا هستن که فردا بزرگ میشن حیوون ازاری میکنن گوش الاغ میبرن یا سگهای سلاخی میکنن وقتی اینارو م ...

منم از دست اینجور احمق ها همیشه حرص میخورم یه مشت بی شعور مثل خودشونم تحویل جامعه می دن 

فقط قطع ارتباط لطفا😱😱😱😱

ما رابطه نداریم به احترام مادرم رفتیم عیادت سرطان داره دایی مادرم که اونا هم اونجا بودن من هیچکسو نمیشناختم تو بچگی شاید دوبار دیده باشمشون

ما رابطه نداریم به احترام مادرم رفتیم عیادت سرطان داره دایی مادرم که اونا هم اونجا بودن من هیچکسو نم ...

خداروشکر

فک کردم نزدیکید بچه ت تحت تاثیر قرار نگیره

اصلا ربطی به مذهب نداره ولی متاسفانه الان همش میافته گردن مذهبی ها😔😔

نه عزیزم چه ربطی داده هیچ کدوم ازمذهبی ها هم مطمئنا همچین کودک ازاری رو قبول ندارن

پسر من از وقتی که فهمید گوشت چطوری به دست میاد دیگه تو دهنش نمیکنه بچم 15سالشه اما گوشت نمیخوره خودمم گاهی اوقات وسط غذا خ ردن یاد ش میفتم از خودم بدم میاد که اینقدر سنگدلم دارم مرغ و گوسفند میخورم 

نه عزیزم چه ربطی داده هیچ کدوم ازمذهبی ها هم مطمئنا همچین کودک ازاری رو قبول ندارن

منظورم شما نبودید😘😘😘

خداروشکر فک کردم نزدیکید بچه ت تحت تاثیر قرار نگیره

خدا نکنه نزدیکم بودیم صد سال رفت و امد نمیکردم پسرم خیلی روحیش حساسه حالا به قول اونا سوسوله هرچی که هست.اون دو ساعتم انگار روی میخ نشسته بودم

گوسفند قربونی نذر کردن عوام بودن یا نبودن نیست خیلی خوبه نذر و ذبح و پخش کردن توی فقرا اما نه اموزش ...

من به شخصه بجای اینکه با دست خودم ذبح کنم ترجیح میدم غذا پخش کنم و ندونم گوشتش چجوری ذبح شده .بهتره این کارو فقط کشتارگاهو قصاب انجام بده که شغلشون اینه.نمیخوام جلو چشمم موجود زنده جون بده دلم طاقت نداره.شمام نظرت برا خودت محترمه خدا بهت ثواب بده عصبانی نشو برات خوب نیس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها چون نمیخوام تامیک عقیدتی سیاسی شه و همدیگه رو ناراحت کنیم قفل میکنم💜💜💜💜