2777
2789
عنوان

چیزی امشب تو مهمونی دیدم😵

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 59 پست
چقد عوام بودن والدين امير علي الان ديگه هيشكي گوسفند قربوني نذر نميگه اينا به كار خشونت آميز ب ...

فک کن اینا هر کدوم هر سال چندین گوسفند میکشن از روی چشم و هم چشمی جلوی بچه ی سه ساله و بهش یاد میدن که اون حیوون غذاست تا حدی که وقتی تو حیاط هنوز زنده اس بی تابی میکنه که بکشنش و کبابش کنن این خیلی چندش اوره

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا جای تاسف داره .ممکنه پدر مادر این بچه ادمهای مذهبی ای باشن و اعتقادات قوی ای هم داشته باشن که برای من قابل احترامه ولی اخه پدر عزیز مادر عزیز اون بچه تو اون سن چه میفهمه این کارا یعنی چی(از لحاظ معنوی  و مذهبی و اعتقادی)که دستش چاقو میدین و مثلا گوسفند قربانی کردن یادش میدین ؟یا من دیدم پدری برای بچه سه چهار ساله ش قمه میزد تو محرم .خب تصور کنید اون بچه بجای یادگرفتن مسائل بچه گانه که اقتضای سنش رو میکنه با خشونت ،خون ،وحشی گری اشنا میشه .همین میدونید چقدر تاثیر تو روحیه رفتار و ..... داره دراینده؟اخه اون بچه هنوز اسم چاقو رو نمیتونه درست تلفظ کنه بعد شما داری مثلا بهش میفهمونی اسم این کار ذبح است و در اسلام اینگونه میباشد که فلان و فلان و ......؟ 

ياد اون توئيتى افتادم كه ميگفت تو خارج زخم رو جلو بچه پانسمان نميكنن كه آسيب روحى نبينه اونوقت تو ايران گوسفندو جلو بچه سر ميبرن اونم پررو پررو ميگه بابا خا*ه هاش واسه منه ها...

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من جلوی بچه م که دو ونیم ساله س، نمیگیم جوجه کباب! میگم روحیه ش حساسه بفهمه مرغه س😐😂

میگم کباب 

بعد اون روز میگفت کباباش زرده😂😂

یا مثلا ماهی که میخریم حتما همونجا میگم سر و دمش رو ببره که نبینه یه موقع تو خونه😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
😧😧😧😧 فکر کردم میاد میگه پخ بقیه رو میترسونه مثلا🤦‍♀️

اخییییی بچه مثبت سایت  من فک کردم شکم عروسکو پخ پخ میکنه بچه ب دنیا بیاره  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
استارتر فامیل نزدیک شماهستند؟ 

اشنا دراومدی باهاش😂😂😂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
واقعا جای تاسف داره .ممکنه پدر مادر این بچه ادمهای مذهبی ای باشن و اعتقادات قوی ای هم داشته باشن که ...

این خانواده هم برای پسرشون قمه زدن امسال سه سالشه همش.پدرش میگه نذر امام حسینه فقط نوکشو زدیم بزرگونه که نزدیم کلا ترسناکه این عقایدشون.مادر خونه معتقده خودش به تنهایی میتونه گوسفند بکشه و پوست بکنه یه زن که مظهر لطافت و زنونگیه گوسفند زمین میزنه 😑

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
فک کن اینا هر کدوم هر سال چندین گوسفند میکشن از روی چشم و هم چشمی جلوی بچه ی سه ساله و بهش یاد میدن ...

خيلي بدم مياد ازين تيپ آدما.نميتونم كامل توصيفشون كنم اما براشون متاسفم.بچه خواهرشوهر منم روحیه حیوون آزاری پیدا کرده گربه هارو با چوب میزنه.اینام ازین تیپان که گوسفند زیاد نذر میگن همش بهشون میگم برا شیرخوارگاه شیرخشک بگین برا بهزیستی پول یا غذا تو کتشون نمیره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اشنا دراومدی باهاش😂😂😂

نه والا 😅

گفتم اگر فامیل دورن چه اصراری بر رفت و امد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

اینجوری بچه بزرگ میکنن فردا بزرگ شه به خودشونم رحم نمیکنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اخییییی بچه مثبت سایت   من فک کردم شکم عروسکو پخ پخ میکنه بچه ب دنیا بیاره    

🤣🤣🤣🤣🤣

ببین من چقدر مثبتم اخه😢

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧