2777
2789
عنوان

میشه کسایی ک تجربه دارن کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 65 پست
شما مگه از روز اول قبل عقد ندیدی اینا آنرومالن چرا همونجا بهم نزدی چرا بعدا که ازشون این بی احت ...

وقتی کسی پشتم نیس چی کار کنم من تو پاساژ خواستم زنگ بزنم پلیش مامانم نذاشت . از اون جا ب بعد گفتم دیگه نمیخوام ببینمشون شوهرمم از این حرصم بده همش داره برا اونا وقت میذاره همش تنهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بعد یه ماه با این ک ب من بی احترامی شد مامانم مجبورم کرد برم معذرت خواهی ک تزدیک عروسی همه چی ...

متاسفم شما همونجا تو پاساژ باید با پلیس تماس میگرفتی و کلا هم از اون زندگی جمع میکردی میرفتی حق و‌حقوقی که داری بالاخره 

مامانتون هم الان میگه که انگ طلاق نخوره بهت ولی این زندگی ذلته

عزیزم نجابت زیادی نکبت میاره

وای خدایا چی بگم...چرا انقد ادما وقیح شدن پرو شدن...سعی کن رف و امدتو باهاشون کم کنی تو زندگیتو بکن ...

من قطع کردم اما اونا همش دارن سوسه میان .واقعا موندم چی کار کنم

اخه من اصلا نه راجبشون حرف زدم نه بی احترامی کردم

بیخود میکنه میگ جنده...سعی کن تو زندگی خودت از حق و حوقت دفاع کنی وقتی گف‌جنده باید قهز میکردی محل سگ نمیدادی بهشون ک ب دست پات بیفتن یا اون بابای عوصیس ب چ حقی میخاسته ک بزنه بهت گفته خراب تو پاساژ جلو ملت...ی مدت ولشون کن برو خونه مامانت مگ سرعقل بیان...کاشکی همین چیزایی ک اینجا ب ما میگی ب مامانت میگفتی بهرحال هرچی هست مادره دلسوزتز از همس

متاسفم شما همونجا تو پاساژ باید با پلیس تماس میگرفتی و کلا هم از اون زندگی جمع میکردی میرفتی حق و‌حق ...

جالب ک همه چی تقصیر منه همسرم نماز نمیخونه تقصیر منه برادرشوارم معتاد شد تقصیر همه

بیخود میکنه میگ جنده...سعی کن تو زندگی خودت از حق و حوقت دفاع کنی وقتی گف‌جنده باید قهز میکردی محل س ...

همه چی و گفتم خودشم میدونه اما میگه زندگی الان بیایی خونه من خیلی راحت میگن با یکی دیگه بود ک گذاشت رفت

وقتی کسی پشتم نیس چی کار کنم من تو پاساژ خواستم زنگ بزنم پلیش مامانم نذاشت . از اون جا ب بعد گفتم دی ...

یعنی چی مامانم نذاشت اصلا برای من باور پذیر نیست مگه شما آدم عاقل و بالغ نیستین مگه اون فحش ها و کتک خوردنا رو مامانتون تجربه کرده ، 

خدا باید پشت آدم باشه دنبال خلق خدا نباش سرتو بگیر بالا از خدا بخواه مظلوم واقع شدی خودش کمکت میکنه 

الان کمک تو چه زمینه ایی میخوای عزیزم

نمیدونم چی کار کنم نه میتونم طلاق بگیرم نه کسی برام کاری میکنه الان دو ماه با اون ور قطع کردم اما هرشب شوهرم میاد یه چیز از خونه اونا دستش مامانش میخواد بهم بفهمونه حرف حرف منه

بد کسی رو‌مشاوره خودت قرار دادی وقتی میبینی مادرت اینجوریه باهاش مشورت نکن حق و‌حقوتو بگیر و برو دست کمش وقتی اقدام کنی و‌مهریه اتو اجرا بذاری حتی طلاقم نگیری اونا دستو پاشون رو‌ جمع میکنن 

یعنی چی مامانم نذاشت اصلا برای من باور پذیر نیست مگه شما آدم عاقل و بالغ نیستین مگه اون فحش ها و کتک ...

منم بهش گفتم انقدر کوتاه امدیم اینا این شکلی شدن .من خونم مهمون داشتم فرداش مامانش زنگ زد گفت تو نمیفهمی من مهمون دارم مهمون دعوت میکنی خونت