2777
2789
عنوان

سم پاشی😣 کمک

537 بازدید | 15 پست

دوستان، فردا میخوایم سم پاشی کنیم. و بعد از خونه بریم بیرون تا شب. 

تا چند ساعت بعد میتونیم بیایم خونه که ضرر نداشته باشه. بعدش چقد سم ها باید بمونه و دست نزنیم بهش تا موثر باشه؟

اینو بگم آشپزخونمون پر از سوسکه و سم خریدیم، داخل کابینتا بریزیم

لطفا هر اطلاعاتی دارید بگید😓😓

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

من اطلاعاتم خیلی کامله میترسم سه ساعت بگم بعدم گوش نکنی😑ببین اگه واقعا میخوای یه بار کار کنی و سم نسلشونو با همین بار منقرض کنه باید چند روز بذاری سم بمونه . تا تخمها تبدیل به سوسک بشن از سم بخورن و بمیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعاتم خیلی کامله میترسم سه ساعت بگم بعدم گوش نکنی😑ببین اگه واقعا میخوای یه بار کار کنی و سم ن ...

پس چجوری زندگی کنم؟ غذا درست کنم😥😥

پس چجوری زندگی کنم؟ غذا درست کنم😥😥

چند روزی اصن خونه نرو و به هیچ وجه. برو پیش خانواده و اقوام. سم رو تو تمام دزهای خونت بزن من یه جایی از کابینتم سوسکا تخم ریزی کرده بودن که به عقل جنم نمیرسید

من اطلاعاتم خیلی کامله میترسم سه ساعت بگم بعدم گوش نکنی😑ببین اگه واقعا میخوای یه بار کار کنی و سم ن ...

اخ بگو خاص جان.

اصلا انگار استارتر واسه منم تاپیک زده

چون منم دقیقا فردا میخوام سم بپاشم و بعد فرار کنیم😀تروخدا بگو اگر اطلاعاتی داری.

کابینتام mdf خونه نو سازه و طلقه پایینمم کسی نیس ک بگم از پایین میاد.

بالاسرمم کسی کیس...

اینم سمیه ک خریدیم نوشته تو ۲۰لیتر اب حل بشه...کابینتامم کامل خالی کردم.

بزنم بعد چجور پاکشون کنم ک خیالم راحت باشه؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
اخ بگو خاص جان. اصلا انگار استارتر واسه منم تاپیک زده چون منم دقیقا فردا میخوام سم بپاشم و بعد فرا ...

منم شرایط شمارو دارم. اما امکانش نیس که خونه نباشیم بعدش 

اماننننننن از این سوسکای لعنتی من که چند سری سم پاشی کردم باز خداد میدونه از شرشون راحت شدم یا نه سو ...

واسه منم ریزن. بخدا خسته شدم

خودمم ی تاپیک راجب این لعنتیا داشتم. ببین اول از همه سم درست و درمون بخر بعدم پیگیر باش نه که فکر کنی با ی بار زدن همه چی حل میشه. من کامن زدم لعنتی خیلییی بوی گندی داره و ی مدل سم پودری به اسم کنترل ۲. حتما حتما مواد غذایی از آشپزخونه خارج کن بزار تو تراس یا جایی که سم نمیزنی قشنگ بپوشون دستمال کاغذی دستمال توالت خلاصه هرچیزی که باهاشون تماس مستقیم داری و شستنش امکان نداره جمع کن بزار ی جایی که سم نمیزنی سعی کن لحاف تشک اینارو خوب بپوشونی روی مبلا پارچه بنداز و اگه امکان داره برات فرشاتم تا کن بعد اینا نوبت سم پاشیه حتما ماسک بزن دستکش و جوراب بپوش سرتو بپوشون بعد برو سراغ اتاقا پایین تخت پشت کمد دور تا دور قرنیز بعد بیا تو حال دورتا دور قرنیز بعد برو آشپزخونه بالای کابینت پایین کابینت درزای کابینت اگه گازت صفحه ایه پایین گازت که منبعشونه پایین و پشت لباسشویی پشت یخچال 

ببین حداقل باید تو ۳ دوره به فاصله دو هفته دو هفته سم پاشی کنی تا نتیجه بگیری اینا خودشون که بمیرن تازه بین ۳۰ تا ۵۰ روز بعد تخماشون در میاد همشون تو ی روزم تخم نزاشتن که تو باید ی تایمی بین ۳۰‌تا ۵۰ دوز منتظر در اومدن اون لعنتیا باشی بخاطر همین میگم تو که داری ی بار سم به خونت میزنی پس پیگیر باش تا تخمام از بین بره

حتما حتما کاغذ و جعبه مقوایی از خونت دور کن منبع تخم گذاریشون اونجاها و تو گاز و تو لباسشویی و یخچال و پایین جاکفشی و سبد سیب زمینی پیازه. این پودر کنترل ۲ که گفتم برای اونایی که تازه از تخم در میان خیلی خوبه اونم تا ۲ هفته تاثیر خوبی داره بعد بیاد تازشو بریزی پایین لباسشویی و یخچال و کابینت و تخت ازش بریز خیلی خوبه. اینکه میگن سم تا فلان مدت اثر داره دروغه همین کامن که زده ۲ ماه تاثیر داره این به زور ۳ روز تاثیر داشته باشه. من هر سری برای سم زدن اون مراحل که گفتم انجام میدادم فقط باید ی مدت بیخیال باشی دیگه من تا ی ماه و نیم هر ظرفی میخواستم استفاده کنم قبلش میشستم. لباس و لحاف تشک اینارم خوب میپوشوندم دیگه مشکلی نبود فقط اون پارچه هایی که رو وسیله ها مینداختم هر سری اونارو میشستم لباسارم که جمع میکردم مینداختم تو ساک اینا برای پوشیدن اونام‌مشکلی نبود. سم زدی حتما ۲۴ ساعت خونه نباش

حتما حتما کاغذ و جعبه مقوایی از خونت دور کن منبع تخم گذاریشون اونجاها و تو گاز و تو لباسشویی و یخچال ...

مرسی از راهنمایی هات واقعا. 

ولی نمیتونم تا ۲۴ ساعت نباشم😔

مرسی از راهنمایی هات واقعا.  ولی نمیتونم تا ۲۴ ساعت نباشم😔

پس همین پودر کنترل ۲ بخر با ی دستگاه غبار پاش جاهایی که احتمال میدی هستن ی لایه نازک از این غبار بپاش پایین کابینت و بالای کابینت و درزای کابینت پایین تخت و کمد و یخچال و لباسشویی. غبار تنهایی اثر نداره ولی بهتر از هیچیه چون برای سمایی که اسپری میشن حتما باید ۲۴ ساعت خونه نمونی. امیدوارم شما هم راحت بشی از شرشون چون درک میکنم چقدر موجودات چندشین این ریزا که بهشون آلمانی میگن بدترین نوعشونن چون فوق العاده باهوشن انگار پی اچ دی از آلمان گرفتن لامصبا جاهایی تخم گذاری میکنن که عقل جنم نرسه تو هر تخم اینا ۵۰ تا دیگه در میاد این یعنی فاجعه دیر دست بکار بشی از آشپزخونه سرایت میکنه به اتاق خوابا اگه نصف شب چراغ روشن کردی و چندتا از اینا دیدی یعنی تعدادشون کمه چون شبا تو تاریکی دنبال غذا میگردن ولی اگه تو نور و روشنایی چه شب چه روز دیدیشون این یعنی تعدادشون خیلی زیاده.بلاخره ی روز مجبورت میکنن دست به کار بشی